Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vagy ne?

Figyelt kérdés

A baratommal egyre roszabb a kapcsolatunk, nagyon hanyagol es nem nagyon erdeklem.Mostanaba akarmi fontosabb mint en, nem mutatja ki h szeret vagy h velem akar lenni.Soha nem mond el semmit nekem,ha elmegy valahova nem szol,pedig en mindig elmondok neki mindent. Olyan erdektelen velem szemben,nekem ez nagyok faj es rosszul esik,mert en nagyon szeretem ot.

Nem tudom mit tegyek !

18/L

2014. márc. 31. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőként kérdezd meg tőle, hogy miért van ez, és mondd el neki, hogy ez neked hogy esik. Ha igazán fontos vagy neki és szeret, akkor megpróbál majd másképp viselkedni. Ha mind2en igazán akarjátok, akkor megmenthetitek a kapcsolatotokat, de ahhoz tényleg mind2en kelletek. Lehet csak egyszerűen "megszokott" téged, vagy ilyesmi. Próbálj meg újdonságot csempészni a kapcsolatotokba, hogy újra felkeltsd az érdeklődését.
2014. márc. 31. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Én azt tudom javasolni, hogy fogd meg, ültesd le, és ezt neki is mond el, fejtsd ki neki, és mond meg neki, hogy ha ez nem változik, akkor teljesen meghal a kapcsolat és akkor vége lesz. Mert hiába szereted, ha ez egyoldalúvá válik, akkor azzal sokat nem tudsz kezdeni. Én is hasonlóképp jártam exemmel, bár én szerettem őt, úgy érezte hogy nem foglalkozom vele eleget, én meg úgy éreztem, hogy ő akar túl sok időt tőlem, és a végén szétmentünk. Most barátok vagyunk, és akkor még fájt, de aztán rájöttem, hogy így mindkettőnknek jobb. 19/f
2014. márc. 31. 15:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Mar annyiszor mondtam mar ezt neki de addig tart mig elmondom vagy max masnapig.Nem lehet vele leulni es ilyesmikrol beszelni mert majd azt fongja mondani h fel akarom bosszantani vagy idegesiteni ,vagy roszabb esetben "elbaszni a napjat" a hulyesegeimmel.
2014. márc. 31. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
hm, akkor szerintem mondd, neki, hogy szüneteltessétek kicsit a kapcsolatotokat, mert ez neked nagyon nem jó. ha a szünet után sem fogja meggondolni magát, vagy nem mutat több együttműködést, mint most, akkor szerintem felesleges folytatni a dolgot, csak azért hogy magatokat kínozzátok.
2014. márc. 31. 15:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazad van !
2014. márc. 31. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy ha szüneteltetiet, és megint azt mondja hogy "elb.szod a napját" vagy "hülyeségeiddel", akkor mond meg neki, hogy "akkor ne félj, ezentúl nem foglak untatni a hülyeségeimmel, sem elb.szni a becses napod többé, majd fordulj meg és hagyd faképnél. Utána ne írj neki, ne válaszolj neki, ne keresd. Akkor egy idő után talán észreveszi magát és majd fut utánad. Ha megteszi, ne add könnyen magad, hagyd kicsit futni, meg udvarolni, mert ha egyből megbocsájtassz neki, akkor ugyan úgy tenni fog rád. De ha semmi nem használ akkor mindenképp lépj tovább, mert ezzel a saját idődet rabolod, és akármilyen nehéz lesz, muszáj lesz.
2014. márc. 31. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ezt kezdtem érezni és egy kis idő lett , míg kimondta , hogy nem úgy érez! :)

A probléma már csak az volt , hogy mindig boldognak látszott velem , nagyon sokat törődtem vele , hangoztattam és ki is mutattam , hogy nagyon szeretem és nekem Ő a mindenem. Mindig támogattam , mellette voltam és ennek ellenére véget ért a kapcsolat.

Néha már az is baj volt , hogy többet akartam találkozni... A legrosszabb az , hogy 1 évnyi kapcsolat volt , most pedig ... áhh..

Elég érdekes egy barátod van. Tudasd vele , hogy nagyon szereted és kérdezd meg és mondd el érzéseidet , problémáidat.

18/F

2014. márc. 31. 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki h nagyon szeretem.. de nem tudom mi a baja,nem tudja felfogni talan?
2014. márc. 31. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!