Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak? Milyen indokot mondjak?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolatban élek(1 év 3 hónap) és szeretnék már megszabadulni a páromtól, de ez nem olyan egyszerű. Elérd érdekes a családja, amit az elején még próbáltam is elfogadni, de mostanra kicsit sok lett. Amikor átmegyek hozzájuk és evésre kerül a szó, akkor harcolni kell a kajáért és hallgatni azt, hogy milyen kevés van és ki van számolva, nem lehet benyúlni a hűtőbe ( páromnak sem), mert kitör a cirkusz. Télen nagyon hideg van náluk, csak gyújtólángon megy a fűtés, meleg víz is csak azóta van, mióta kiharcoltam, hogy ez nem normális így élni. Külsőre-belsőre mutatós a ház, amég az ember nem tudja, hogyan élnek. A barátommal is problémám van. Igazán nem szeretem már, az ágyban is vannak gondok elég sűrűn, veszekedni nem szoktunk. Nem tudom milyen indokkal szakítsak vele, mert már párszor megpróbáltam elhagyni és mindig rendőrség lett a vége. Ilyenkor idegbeteg módjára viselkedik, ordibál, hogy ő mennyire szeret és ne hagyjam el, én vagyok a mindene ( akár hajnal 2- kor). Nem tudom mi tévő legyek? 19/l

2014. ápr. 18. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Mond meg neki ezeket, és kész.

Ha idegbeteg módjára viselkedik, akkor meg hagyd ott, és kész.

2014. ápr. 18. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Otthagyni sem tudom 1. válaszoló, mert utánam jön és, mint említettem semmi nem érdelki. Szilveszterkor az utcánk tőle zengett, még a szomszéd is szóvá tette. Kínos volt
2014. ápr. 18. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd el neki az igazat, hogy neked ez már nem jó, már nem is szereted úgy és ha ő a legjobbat akarja neked és tényleg szeret, engedjen el
2014. ápr. 18. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó, de nem állsz akkor meg neki, ha meg nem hagy békén, feljelented zaklatásért.

Állj már a sarkadra...

2014. ápr. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!