Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a barátom nem akar pénzt kölcsön adni, pusztán irigységből?
Figyelt kérdés
Több mint 4 éve vagyunk együtt, és még SOHA nem kértem tőle ilyet, se ajándékokat nem vártam el, se semmit ami miatt jelentős pénzt kellene rám költenie. Nem élünk együtt sem, mindketten dolgozunk. Most bizonyos szerencsétlen dolgok miatt (betegállomány, váratlan kiadások) olyan helyzetbe kerültem, hogy megélni sem tudok már ebben a hónapban. Nincs más ember akire számíthatnék, barátnőim nem nagyon vannak, rokonok szintén meg vannak szorulva. Szóval nyilván a párom volt az első akitől megkérdeztem hogy tudna e kölcsönözni 15 ezret, 1 hónapig. De nagyon meglepett a reakciója... Teljesen felháborodott hogy őt ilyenekkel hagyjam békén, neki msot az autó tuningra kell a pénz, meg hogy most kaptam fizetést miért nem osztottam be jobban, legközelebb majd tanulok belőle, stb. Ledöbbentem az egésztől, olyan mintha 4 évig egy teljesen más embert ismertem volna meg. Ha egy ilyen apró segítségre nem hajlandó akkor mit várhatok tőle ha majd összeköltözünk stb?2014. ápr. 17. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!