Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor aludhatunk már egymásnál?
nyugi nem túl korai én 15évesen már az akkori páromnál aludtam(skkor voltunk 1 évesek)
Most pedig minden hétvégén együtt alszunk:)
Kérdezd meg a szüleidet ha nemet mondanak kérdezz rá hogy ennyire nem biznak-e benned?!Lehet akkor majd megengedik.
Én nemsokára 16 leszek és több mint másfél éve vagyok együtt a barátommal, de a szüleim hallani sem akarnak az ottalvásról mert szerintük még kicsi vagyok:S Pedig már mindketten nagyon szeretnénk egymásnál aludni.A szüleim azt megengedik hogy pár napra elmenjünk vhova, nyilvánvaló h együtt alszunk úgy h nem értem meg őket..Mi is nagyon ragaszkodunk egymáshoz.Elég nagyszájú lány vagyok és kiállok magamért,minden érvet felhoztam már(amiben igazam is volt) de a szüleim hajthatatlanok.Aztmondták még 1 évet várni kell vele..:(
Ezt neked is a szüleiddel kell megbeszélned mert azért 3év nem kis idő..Próbálj ésszerű dolgokat felhozni amivel megtudod győzni őket.Ha nem engedik ne veszítsd el a fejed, mert csak összevesztek:S (tapasztalat) Remélem több sikerrel jársz mint én!
17 éves vagyok, lassan 18; anya nekünk fél év után engedte meg nemrég. De azt mondta ebből nem csinálhatok rendszerességet...:S Konkrétan érettségiig csak néha-néha fordulhat elő. Pedig 100 km-re lakunk egymástól a barátommal, így pedig meglehetne érteni, hogy nincs kedvünk mindig oda-vissza utazgatni naponta... Dehát ilyenek ezek a szülők sajnos!
Mondjuk a te 16 évedhez én még korainak tartom az ott alvást, anya letépte volna a fejem, ha akkor előálltam volna egy iylen ötlettel! XD DE az pozitívum viszont, hogy 3 éve együtt vagytok! :) Próbáld megfűzni a szüleidet, kívánom, hogy járj több sikerrel, mint én! ;)
köszi szépen a hozzászólásokat!:)
azért várom a további véleményeket, idősebbektől is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!