Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt miért csinálja? :s és mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 év után szakítottunk 4 hete mert állandóan veszekszünk pénz stb meg sok értelmetlen dolgon amit nemtudunk soha megbeszélni...Próbáltuk ,hogy megbeszéljük meg nyíljunk meg a másik felé, de nem megy.Pedig mind2-en szeretjük egymást.Most ,hogy szakítottunk 1 hét múlva ki akart békülni mondtam ,hogy oké lemegyek és együtt leszünk (együtt is éltünk) Végülis 2 napra rá mondta ,hogy nem fog menni nem tudunk megváltozni hiába mondtam ,hogy amíg 2 ember szereti egymást addig lehet változtatni a dolgon mind1..Azóta nem nagyon beszélünk csak ritkán mert azt mondja úgy nem tud tovább lépni ha beszélünk...Tudom ha most hagyom hagy gondolkozzon ezen még többet akkor se fog késöbb írni túl büszke ahoz. magát kínzó ember mint én...2 ikrek...De én meg nem akarom elveszíteni...2009. dec. 21. 17:48
1/9 anonim válasza:
Szerintem tényleg hagynod kéne egy ideig. Így egyikőtök se lesz túl rajta és roszabb lenne.
2/9 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, egy kis szünet nem feltétlenül árt, akár nagyon jókat is tehet :)
3/9 A kérdező kommentje:
És meddig várjak?:s Meg ha közben talál vkit magának?
2009. dec. 21. 18:31
4/9 anonim válasza:
Nézd, ha talál valakit magának, akkor teljesen mindegy, hogy együtt lettetek volna, mert a kapcsolat már nem volt a régi. Ha téged szeret úgysem kell neki más, ha pedig más kell neki, akkor neked sem ő az igazi és te is találni fogsz mást.
5/9 anonim válasza:
Lehet,hogy nem hiszed, de Engem három hete hagyott el a párom, persze az elmult hzétig mindennap beszéltünk, meg taliztunk is, de azt mondta ezt fejezzük be, mert igy nem tud elfelejteni. Szeretjük egymást ezt Ő is mondta, de ennek most igy kell lenni. Nagyon hiányzik, de nem hívom, nem keresem, pedig igen nehéz. Muszáj időt hagyni Neki, talán visszatalál hozzád/hozzám.kell hogy érezze, hogy hiányzol Neki, hogy tisztába jöjjn az érzéseivel, tudom, rossz most Neked/Nekem is Találhat mást, persze,akkor igy jártunk,és akkor nem Ő volt az igazi, és jobb is igy. Tehát átérezve a helyzetedet, azt mondom türelem, most nem tehetünk mást!
6/9 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek..Hagyni fogom én is ez a legjobb amit tehetek....Ha kiba*ott nehéz is.Utsó van msn-ed vagy írj már egy email-t ,hogy mi lett....Remélem összejöttök majd újra......
2009. dec. 21. 18:59
7/9 anonim válasza:
Én is ikrek vagyok egyébként...:)
Hát szóval én is hasonlóan jártam, nagyon szerettem őt, és elhagyott...:( Nagyon nehéz volt de túl tettem magam rajta, sajnos talált is egy másik csajt(a "nagy szerelmét"). Azok az idők fájdalmasan teltek, de mostmár így jó visszagondolni, hogy lelkileg erős voltam, és túltettem magam rajta.Remélem te szerencsésebben jársz, és fel a fejjel! :)
8/9 anonim válasza:
kedves kérdező, mi az email címed?
9/9 A kérdező kommentje:
Tudsz írni privátot asszem de miért?
2009. dec. 27. 18:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!