Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők fészekrakó ösztöne miért hajszolja a végzetébe sok pasit?
Azt kell mondjam, jó nagy marha vagy.
Egyrészt köztudott, hogy a nők ugyanabban a munkakörben kevesebbet kapnak, mint a férfiak, tehát ha egy nő megszakad két munkahelyen, akkor talán lesz annyi keresete, mint egy férfinak. Ez de nagyon jó nekünk!!! Tényleg, tiszta boldogság kevesebbet keresni!!!!
Ha te erről nem tudtál eddig, az a te bajod.
A másik, hogy nem minden férfi papucs. Képzeld el, hogy van olyan férfi, aki több, mint egyszerű fejőstehén, vagy birka, ami béget, amíg nyírják. Ha te az vagy, akkor megint csak a te bajod.
A harmadik, hogy rengeteg normális, szorgalmas, rendes nő létezik. Megint csak a te bajod, ha pont egy pénzéhes, lusta dögöt vettél el, mert másnak nem kellesz a rettentő nagy eszeddel.
A negyedik, hogy uram bocsá', ha a nő otthon van a gyerekkel, akkor a férje keres többet. Meglátom, hogy állna a szád, ha a nejed a kezedbe nyomja a két hónapos gyereket, elmondja, hol a pelus, a tápszer, és elhúz dolgozni, neked meg nincs más dolgod, mint napi 3 óra alvással ellátni a gyereket meg a háztartást. Viszont eltartanak! Mármint ha nem nézzük a GYED-et, a családi pótlékot, meg egyebeket.
A házimunkába a férfi nem besegít. Te lehet, hogy besegítesz, de a FÉRFI, az nem. Annak kérlek van otthon is dolga. Amíg a ház közös, addig a háztartás is közös, meg a házimunka is. Ha úgy gondolod, hogy az, hogy egy évben egy hétig fát vág, a házi munka 70%-a, akkor tényleg végképp hülye vagy.
Egyébként kiesnél az eltátott szádon, ha látnád, hogy a kis bányászfejszével hogy tudok fát hasogatni kis kötsög, de te kétlem, hogy tudsz csík mentesen ablakot mosni, vagy kiveszed a focimezből a fűfoltokat.
Akkor most válogass: eltartod a nőt, ő potyogtatja a kölköket, és ellátja a háztartást, te meg viszed haza a pénzt. Vagy a nő is pont úgy dolgozik 8-12 órát (csak kevesebbért, mint TE!), és te is pont úgy végzed a házimunkát.
Látom már, hogy neked tulajdonképpen olyan nő kéne, aki egyrészt eltart, nehogy dolgoznod kelljen, másrészt meg ki is szolgál, mos, főz, takarít, és ha jól tippelek, akkor úgy néz ki, mint egy szupermodell, tehát van ideje ezek mellett fodrászra, tornázni, kozmetikushoz és körmöshöz rohangálni is. Naná....
Egyéb esetben gondolom csak találsz rá valami mentséget, miért is csaltad meg. Ahogy elnézem, nem erősséged a házastársi hűség. Ha túl sokat dolgozik, akkor azért, ha otthon van, azért, ha ez se, akkor öregszik, és azért.
A te feleséged ilyen. Ettől még nem igaz ez minden nőre, akkor se, ha óránkét ötször kiírod, és telesírod az egész GYK-t. Szánalmas, ostoba papucs vagy, akit arra használtak, amire való: kifacsarták és otthagyták. Így jártál. Hagyd abba a sírást, állj fel, és menj tovább. Vagy maradj fekve, jön a következő repedtsarkú, kicsit pátyolgat, aztán megtáncoltat, és kihasznál. Mert megérdemled.
Pont olyan hül.ye vagy, mint azok a nők, akik valahogy mindig olyan férj mellet kötnek ki, aki napi rendszerességgel üti-veri őket, iszik, játékgépezik, ők meg évekig tipródnak, mire elhagyják - egy másik iszákos nőverő állatért.
Aki annyira ostoba, töketlen és gyáva, hogy egy életen át tengődik olyan házasságban, ahol csak kihasználják, az pont ezt érdemli. Mindenkivel azt tesznek meg, amit hagy.
Nagyon remélem, hogy ku.rvajól keresel, mert az írásaid alapján ez az EGYETLEN, amivel nőt tudsz szerezni. Csak akkor ne sírjál, hogy ez se a szépségedért meg az eszedért szeret.
Ha gondolod, kölcsibe adom a bányászfejszémet, (adok mellé nagyítót is!) és lecsaphatod a csutka kis pö.csödet, ami rád hozta a bajt. Mert hogy nem a fejed használtad, az is biztos...
Előző, többnyire egyetértek, még ha eléggé nyers és támadó is a megfogalmazásod. Ellenben szerintem kicsit félreértetted a problémát! Vannak az egyértelműen fejőstehén papucsok, meg vannak önző, pénzéhes feleségek is, de a kérdés szerintem nem ezekre vonatkozott.
A magam bőrén is éreztem, hogy amikor előkerült a családalapítás, a feleségemnél is beindultak a hormonok, és ellenállhatatlan vágyat érzett a családi fészek azonnali megalapításának. Nem engem akart fejni, én sem voltam papucs, szó sincs ilyesmiről. Egyszerűen annyi a történet lényege, hogy hatalmas nyomást éreztem magamon a nejem vágyait illetőleg. Ezek a vágyak azonban elsődlegesen nem a pénztárcámra irányultak, itt a félreértés!
Ő nem azt várta el tőlem, hogy márpedig én most vegyek neki házat, kocsit, kutyát és tartsam el a gyerekeket. Egyszerűen a közös célokat akarta olyan irányba mozdítani, ami nekem nem megfelelő. Ez a cél pedig mindent beáldozni a családi fészekért. Saját lakásban, házban akart élni, és úgy gondolta, hogy erre vegyünk fel hitelt. Számomra viszont ez nem volt opció.
Számára a családi biztonságot adó otthon volt a cél, részemről viszont az anyagi szabadság megőrzése, és ezáltal a célok boldogabb és türelmesebb elérése. Ha hitelt vennék fel, akkor lenne egy boldog családi fészkünk, ami tök jó dolog, csakhogy évtizedekre megkötné a kezem, mert havi igen komoly összegeket elő kellene buliznom, ha akarom, ha nem. Ha úgy döntök, hogy elegem van a munkahelyemből és felmondok, akkor bajba sodornám az egész családom anyagi biztonságát, ezáltal nem dönthetnék a jövőmről szabadon, mivel húsz évre odakötöttem magam a bankhoz.
Ez a probléma pedig igenis nagyon mindennapos! Itt nem pénzéhes, kitartott feleségekről beszélünk, hanem olyan nőkről, akik nem képesek megérteni, milyen árat kell majd fizessen a család azért, hogy meglegyen a családi otthon. Sem ők, sem a férjük nem érti meg, hogy ezért a luxusért cserébe anyagi bilincset kell a csuklójukra kattintani, amiért a férj ki fogja dolgozni a belét, hogy fenn tudja tartani.
A nők pedig mindezt nem direkt módon beszélik meg, hanem folyamatosan pszichés nyomás alatt tartják a pasit, aki folyamatosan gondterhelt, hogy nem tudja a feleségét boldoggá tenni. Mindez többnyire nem szándékos dolog a részükről, hanem annyira rágja őket a vágy belülről, annyira dolgoznak bennük a hormonok, hogy BÁRMI ÁRON meg akarják kapni azt a valamit, amire vágynak: a biztonságos menedéket. A pasi pedig beadja a derekát, majd szép lassan a rabiga megtört igáslóvá szelídíti a korábbi díszes mént.
Ő lesz a - negatív értelemben vett - tipikus családapa. Egy haverommal beszéltük, hogy két elcseszett emberi állapot létezik: az érzelmi válságban tengődő nő, és a motiváció nélküli, céltalan férfi. Na az említett családapa az utóbbiba tartozik, mert fiatalon úgy gondolta, boldoggá kell tennie a feleségét, ezáltal feladta a szabadságát. Saját céljai már nem lesznek soha, mert minden energiáját felemészti, hogy a házat, az autót, a gyerekeket eltartsa. Ha utálja a munkahelyét, akkor sem válthat csak úgy, mert könnyen hontalanná teheti a családját. Így lesz az ambiciózus férfiemberből egy senki, aki csak a családja anyagi biztonságát előteremtő rabszolga.
Előző, te segg hülye vagy, már bocs :D.
Tisztázzuk: semmi nem igaz abból, amit most elmondtál! A családi fészek nekem is célom, csak éppen felfogom, hogy most nem engedhetem meg magamnak! Azóta családi támogatással és spórolással összehoztunk annyit, hogy bár nem családi házat, de egy panellakást meg tudtunk venni. Így megtaláltuk azt a kompromisszumot, hogy a családi fészkünk is meglegyen, és az anyagi szabadságunk is megmaradt.
Lusta lennék azért, mert nem vagyok hajlandó kiszolgáltatni és eladósítani magam a banknak? Egy szart! Igenis mindent megteszek azért, hogy a feleségem és a nemsokára születő kislányom boldog legyen mellettem, ennek pedig egyik legfontosabb része az, hogy igyekszem majd olyan apja lenni, aki olyan példát mutat majd neki, ami alapján megtanulja elérni a céljait, nem pedig olyat, aki egy házért feladja mindenét.
Albérletben is lehet családot alapítani és lakásban is, és vannak dolgok, amikre türelmesen VÁRNI KELL! Az anyagi biztonságot igenis biztosítom a családomnak, és minden döntésemben az egyik legfontosabb szempont, hogy ők ne szenvedjenek kárt ebből! Pontosan EZÉRT nem fogok hitelt felvenni egy szaros családi házért, hogy húsz évig korlátozzam a saját és az ő lehetőségeiket is!
Ha neked ezt jelenti a lustaság, akkor én egy nagyon büszke lusta ember vagyok...
,,Ő lesz a - negatív értelemben vett - tipikus családapa. Egy haverommal beszéltük, hogy két elcseszett emberi állapot létezik: az érzelmi válságban tengődő nő, és a motiváció nélküli, céltalan férfi. Na az említett családapa az utóbbiba tartozik, mert fiatalon úgy gondolta, boldoggá kell tennie a feleségét, ezáltal feladta a szabadságát. Saját céljai már nem lesznek soha, mert minden energiáját felemészti, hogy a házat, az autót, a gyerekeket eltartsa. Ha utálja a munkahelyét, akkor sem válthat csak úgy, mert könnyen hontalanná teheti a családját. Így lesz az ambiciózus férfiemberből egy senki, aki csak a családja anyagi biztonságát előteremtő rabszolga."
Ez nagy szó volt és minden szava igaz. Sajnos.
Azért álljunk meg 1-2 szóra, nincs fekete vagy fehér. Egy nő is tud betont keverni, vagy akár glettelni is, úgy ahogyan egy férfi porszívózni. A tisztelt feleségek néha azt nem értik meg ha robotol a férfi napi 12 órát az építőiparban, nincs energiája mondjuk lenyírni a füvet a 3000m2 portán, akkor aztán lehet visítozni a hogy van 2 gyerek, de valakinek meg kell csinálni. Ha tudja csinálja a férfi... na de ha a férfi kamionos, esetleg olyan munkája van hogy nincs a nő pics@jában akkor mivan? Felveti a házat a kosz? meg a gaz?
A férfinak meg ha család kell tartsa el becsülettel, de igaz ez a nőre is... mert a gyerek lesz majd iskolás meg egyetemista ott meg aztán végképp kell a pénz. Az anyuka meg akkor is lógatja a lábát?
Másrészt a feleség kérései fontosak, de ne hiúság vezesse dolgokat (mer a szomszéd, meg a julcsi így meg úgy).. hanem egy normális, pénztárcának megfelelő életmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!