Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rafináltan hogy lehetne kiszedni belőlük az igazságot?

Figyelt kérdés

Előre szólok. Internetes társkereső oldalról lesz szó. :D Szóval, akit innentől nem érdekel a téma, előre jelezném. :)

A fiú, akit megismertem a társkeresőn kb. 1 hónapja, nagyon jól elvagyunk, látom, hogy nagyon bír stb-stb, de nem tudok benne bízni, mert már adott rá okot, hogy ne bízzak. :D Ezt most nem szeretném firtatni, bele mélyedni, a lényeg, hogy látom, hogy szeret, de nem tudom mennyire hű. Ugyanis -hála a facebooknak- a frissen felvett ismerősei között találkoztam egy olyan személlyel, akinek a képe szintén azon a társkeresőn megtalálható. :D A 'páromtól' nem akarom ezt megkérdezni, ugyanis tuti tagadná. Most csak jeleztem neki, hogy nagy gáz van, szóval hívogat, írogat, hogy mi a fene van. Mit írjak annak a harmadik célszemélynek? Rákérdezzek, hogy ott ismerte-e meg? Vagy mit? :D

2014. ápr. 15. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy hónapja ismerted meg és már okot adott arra, hogy ne bízz benne?

Akkor miről beszélünk? Keress mást.

2014. ápr. 15. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
ha már harmadik "célszemélyeknek"kell irogatni, akkor felejtős a dolog.
2014. ápr. 15. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem hulyesegol mindenki felregisztral valami tarskeresore es nem is hasznalja aztan :D
2014. ápr. 15. 12:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen szeretnék a harmadiknak írni, hogy most akkor mi a fene van, de nem akarok nekirontani. :S Nem tudom milyen körettel kéne feldobni. :D
2014. ápr. 15. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kérdezd meg h te is erről az oldalról ismerted meg? mit gondolsz róla stb. aztán ha jól leleplezted, küldd el neki a beszélgetést és küldd el a búsba. legyen önérzeted. amúgy a társkeresőző pasik nagy része kételyes, én ezért sem ismerkedem ott.
2014. ápr. 15. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy.
2014. ápr. 15. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es, köszönöm! :)

5-ös..inkább nem reagálok, mert rosszul járnál. :D

2014. ápr. 15. 12:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Oppá, nem 4-es, 5-ös. :D

5-ös, 6-os. :D

2014. ápr. 15. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Társkereső nincs életkorhoz kötve? Mert szerintem tuti, még 16 sem múltál, vagy az értelmi színvonalad ragadt meg azon a szinten.

Nem teljesen tök mindegy, hol ismerte meg, ha amúgy sem bízol meg benne? És különben is, interneten nem lesz beléd szerelmes senki. Meg akar d*gni, ehhez készíti elő a terepet, te meg be is kajoltad a csalit.

30/n

2014. ápr. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!