Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rafináltan hogy lehetne kiszedni belőlük az igazságot?
Előre szólok. Internetes társkereső oldalról lesz szó. :D Szóval, akit innentől nem érdekel a téma, előre jelezném. :)
A fiú, akit megismertem a társkeresőn kb. 1 hónapja, nagyon jól elvagyunk, látom, hogy nagyon bír stb-stb, de nem tudok benne bízni, mert már adott rá okot, hogy ne bízzak. :D Ezt most nem szeretném firtatni, bele mélyedni, a lényeg, hogy látom, hogy szeret, de nem tudom mennyire hű. Ugyanis -hála a facebooknak- a frissen felvett ismerősei között találkoztam egy olyan személlyel, akinek a képe szintén azon a társkeresőn megtalálható. :D A 'páromtól' nem akarom ezt megkérdezni, ugyanis tuti tagadná. Most csak jeleztem neki, hogy nagy gáz van, szóval hívogat, írogat, hogy mi a fene van. Mit írjak annak a harmadik célszemélynek? Rákérdezzek, hogy ott ismerte-e meg? Vagy mit? :D
Egy hónapja ismerted meg és már okot adott arra, hogy ne bízz benne?
Akkor miről beszélünk? Keress mást.
4-es, köszönöm! :)
5-ös..inkább nem reagálok, mert rosszul járnál. :D
Oppá, nem 4-es, 5-ös. :D
5-ös, 6-os. :D
Társkereső nincs életkorhoz kötve? Mert szerintem tuti, még 16 sem múltál, vagy az értelmi színvonalad ragadt meg azon a szinten.
Nem teljesen tök mindegy, hol ismerte meg, ha amúgy sem bízol meg benne? És különben is, interneten nem lesz beléd szerelmes senki. Meg akar d*gni, ehhez készíti elő a terepet, te meg be is kajoltad a csalit.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!