Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha mindig, mindenkinek a teljes igazsagot mondanank?
Figyelt kérdés
Peldaul mikozben a szomszed csajszi megy elottunk a lepcson,ecsetelnenk milyen jo is lett a segge a konditol, es milyen szivesen kiprobalnank. :-)2012. nov. 11. 21:43
2/14 Hole Hunter válasza:
Sok-sok pofon, káosz, háborúk és halál. Nagyjából ezek.
3/14 Fülünyúl válasza:
Meg mindenki utálna mindenkit.
4/14 anonim válasza:
Ezt mondjuk is sokszor:)) itt azokkal a kis hazugságokkal lenne probléma mikor pl a fodrász elcseszi az illető haját de mi mégis azt mondjuk h jo lett. A politikusokrol ne is bezséljünk. De n kiváncsi lennék a csajokra h mikor mit mondanának:DD De nemlennne ennek jo vége.
5/14 anonim válasza:
örülnék neki
egyrészt jó lenne ha senki sem hazudhatna
és az sem lenne rossz minden esetben, ha mindig ki kellene mondanunk, amit gondolunk
vicces lenne
na jó néha nem annyira
6/14 anonim válasza:
Ha nem most kéne elkezdeni,hanem már ősidők óta ez lene,nem lenne ennyi házasság,se álbarátságok se emberek se országok közt,összességében jobb lenne a világ.De ha most hirtelen mindenki igazat mondana,sokan balhéznának egymással,rendőrséggel.És majdnem mindenki válna/szakítana a mostani valakijétől.
7/14 anonim válasza:
egyertelmuen abszolut kaotikus allapotok uralkodnanak, es valoszinuleg parkapcsolatok sem nagyon lennenek :D
8/14 anonim válasza:
Na király. Pont akartam mondani amiket írtak. Szóval kérdező, nem hiszem hogy ez abban merülne ki hogy de jó a csaj segge. Szerintem ez kb helyet se kapna, mert széttépnék egymást az emberek.
Akkor viták lennének, nincs meghátrálás, vagy sunyizás, mindenki ki mond mindent.
9/14 anonim válasza:
Imádnám, sokkal egyszerűbb lenne az életem.
10/14 anonim válasza:
én ha mondok valamit mindig az igazat mondom
nem is sokan bírnak :D
így ha valamit nem akarok kimondani nem mondok inkább semmit
elég sokszor hallgatok
szerintem így lenne, sokan lennének inkább k.ssban minthogy örökös balhé legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!