Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapok tőle semmit?
Figyelt kérdés
Sziasztok .. Nem kérek nagy ajcsit csak valami meg lepit se sohaaa ... :S Állitolag "szeret" De szerintem még mindig a volt barátnőjét szereti én nem értem hogy, miért de már nem is érdekel !!! Meg össze vesztünk és ha nem megyek oda akkor szerintem ki sem békülünk aszt mondják a barátaim hogy. sokkal jobbat érdemelnék de hát nem tudom mit tegyek szakítsak vele ??? 15/L2014. ápr. 14. 16:10
1/8 anonim válasza:
Mondjuk kommunikálni kéne egymással, erről szól egy érett párkapcsolat, de 15 évesen nyilván erről semmit sem tudsz. Jelezted már neki valaha, hogy több törődést igényelsz? Néha meglephetne valamivel? Mióta vagytok együtt és ő hány éves? Szülinapra meg ilyenekre se kapsz semmit?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát csak 10 napja de akivel járt azt mindig meg lepte oszt meg se érdemlte mert 1 r*banc de komolyan !! Ja lehet mondanom kellene de hát nem tudom majd megláttom :(
2014. ápr. 14. 16:36
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és ő 16
2014. ápr. 14. 16:41
4/8 CptTomato válasza:
Szakíts vele persze... mi mást tudnál csinálni?
5/8 anonim válasza:
10 napja jártok, és már azon hisztizel, hogy nem kaptál ajándékot?... te jó isten, meséld ezt el szépen anyukádnak, remélhetőleg eltilt a pasizástól még pár évig, amíg meg nem érsz rá...
6/8 A kérdező kommentje:
:D Jol van na am már szakítotam vele nekem olyan kell akitől mindent meg kapok most lehet szekálni de hát ez van :)
2014. ápr. 15. 13:34
7/8 anonim válasza:
15 évesen már ennyire felszínes, pénzcentrikus kis liba vagy? Szüleidnek tudok gratulálni, értékrendet nem sikerült jól beléd nevelni... De nem baj, ilyen lányokra is van kereslet, ne aggódj. Majd eltartott leszel, pasid mindent megad, ami pénzben mérhető, cserébe meg majd úgy csinálsz, mintha szeretnéd, de nem lesz köztetek se szerelem, se boldogság.
8/8 A kérdező kommentje:
Jaaj istenem és akkor mi van ha ilyan vagyok ?? Szerintem fontos a pénz aki aszt mondja nem az az hazudik ha nem lenne az akkor nem tudnánk venni enni volot rucit stb.... ! :)
2014. ápr. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!