Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért vár el mindenfélét tőlem, de én cserébe sosem kapok semmit?
Figyelt kérdés
Mindeféle kell neki, virágok, szerelmes üzenetek, hogy mindig én hivjam meg italra, sütire, meg mindenfélére. Cserébe mit kapok? Hogy megigéri hogy megvár este, többször is, és mindig bealszik. Azon kivül sosem ir rám. Annyit hozzátennék hogy jelenleg távol vagyunk egy időre egymástól. Szerintetek normális ez? Hogy a nőknek többet kell adni mint amennyit visszakapunk?2014. márc. 1. 01:05
2/20 anonim válasza:
a kapcsolatba ezeket viszonozni kéne, még ha nem is azzal hogy ő is meghív téged valamire, de cserébe ő is ad neked valami,
5/20 anonim válasza:
jó hülye gyerek vagy te :D tudod ki venne bármit..majd ha megérdemli,megszolgálja és úgy látom én is akkor karácsonyra kaphat valamit:)
6/20 anonim válasza:
pacser szagot érzek.
amúgy nem ilyenek,pont fordítva van ez általában.
veled azért ilyen,mert érzi a gyengeséged és megteheti.
7/20 A kérdező kommentje:
De azt mondja csak akkor érzi magát nőnek. Ha figyelmes vagyok vele.
2014. márc. 1. 01:17
8/20 Noydra válasza:
Téged barátom szimplán kihasználnak.
9/20 anonim válasza:
Így van. Téged jól kihasznál és te vagy az, akit úgy hívnak, hogy papucs. Én a helyedben változtatnék még most, különben nagyon a fejedre fog nőni.
10/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teljesen papucs mondjuk, mert főzött rám, mosott rám, takaritott meg minden. Csak szerette volna hogy én is részt vállaljak a házimunkából. Meg lepjem meg virágokkal. Szerintem ez nem nagy elvárás tőlem, simán teljesithető lenne.
2014. márc. 1. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!