Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért vár el mindenfélét tőlem, de én cserébe sosem kapok semmit?
Figyelt kérdés
Mindeféle kell neki, virágok, szerelmes üzenetek, hogy mindig én hivjam meg italra, sütire, meg mindenfélére. Cserébe mit kapok? Hogy megigéri hogy megvár este, többször is, és mindig bealszik. Azon kivül sosem ir rám. Annyit hozzátennék hogy jelenleg távol vagyunk egy időre egymástól. Szerintetek normális ez? Hogy a nőknek többet kell adni mint amennyit visszakapunk?2014. márc. 1. 01:05
11/20 anonim válasza:
A feleségek, nők ilyenek. Jobb ha beletörődsz, vagy cseréld le.
12/20 anonim válasza:
Vigyázz, mert z a nő kifelé tart a kapcsolatotokból.De nem kicsit ám.
13/20 anonim válasza:
Kérdező, ennek a nőcinek meg van melletted az új pasi is már. Ennek függvényébe gondolkodj.
14/20 kolosszus22 válasza:
Sok ilyen nő van, ez van.
15/20 anonim válasza:
hát én virágot 3x kaptam 5 év alatt, szal létezik a másik véglet is :D
17/20 A kérdező kommentje:
Uolsó. Persze, szex az volt gyakran.
2014. márc. 1. 11:41
18/20 A kérdező kommentje:
13-as. Én is azon gyanakszom hogy már van neki otthon valaki akivel pótolhat, főleg mert egész nap szingli férfiak körül sürög forog. De hogy derithetném ki? Persze ő azt állitja hogy őszinte velem.
2014. márc. 1. 11:43
19/20 anonim válasza:
Mindig, minden nő azt állítja hogy őszinte. Csak vannak dolgok, amiről az adott pillanatban megfeledkeznek, vagy rosszul emlékeznek. Tudod rendkívül gyorsan tudnak felejteni......
20/20 anonim válasza:
na mi ez az általánosítás?
ennyi erővel mindez fordítva rátok, férfiakra is teljesen igaz
kedves kérdező, nekem az jön le abból, ahogy írsz a barátnődről, h egy kis plázacica és ribi hajlam rejtőzik benn (bocsi, ha tévedek)
a helyedben elmondanám neki, h az adok-kapok játéknak az a szabálya, h mind2 félre vonatkozik
ha ezentúl nem így cselekszik, akkor a helyedben átgondolnám ezt a kapcsolat dolgot
(én is ugyanezt teszem majd a barátommal, mert nálunk is ez van, csak a nemek vannak felcserélve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!