Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek gáz a pushup melltartó?
Tényleg? Nevezhetsz, de én is rajtatok, hogy milyen felfogásotok van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__55..
18voltam
Egy idősebb kolléga mondotta volt anno:válogatós fütyinek,a kutya popsijában a helye.Persze ő nem így mondta nyilván.
Környezetemben gyakori jelenség az effajta hozzáállás.
Magasról nézek le,elnéző mosollyal az arcomon ilyenkor,hogy lám milyen kis buták egyesek.Adott egy jó alakú lány,akivel esetleg jól kijövök,mit bánom én,hogy kicsi a melle.
Nem a mell a fétisem.
De mondok mást.Egy hónapja köbö voltam egy kismellű nővel(30as).Tényleg kicsi neki.De aranyos nagyon.Ő is.Nem a cicije volt gáz,hanem hogy nem ő a feleségem...
Értem én értem,csak fel nem foghatom.
Tehát tegyék ki ami megadatott,és ne akarjanak csinosak lenni se.Megjegyzem mellre nem lehet gyúrni.Oda hiába kondizik a cseppcsecsű lány.Akkor mért ne hordhatna pusuppot?Csak követi a divatot,bizonyságot téve igényességéről és a mindenkori trendek ismeretéről,szépérzékről,stílusról.
"16-os: miért? a chipes zacskóban is van chips, csak sokkal kevesebb:D Szerintem egy szörnyű átverés ha pushup melltartót vesznek a kismellű lányok."
azért a 75b nem olyan kicsi ám ;) igazából nem tudom jobban megmagyarázni, ilyen a női hiúság :) a chipses zacsiban kb. a fele csak a chips, a push up meltartóban ugyan annyi a mell, csak egy kicsit felemeli, ezért nem ugyan az a kettő ;) a nem push up-ból is 75b kell, ergo nem lesz tőle nagyobb a mellem :)
16-os voltam
18-24vk
Régi időkben a dagi borotválatlan volt a csinos,most ez.Szerintem most jobb,de mindegy is.
Nemá,most miez a fujj pushup?
Legyen engedélyköteles mint a fegyver?
Nem tűröm a korlátokat!
Követelem a szabad pushup cicitartóhordás jogát közterületen minden magyar nőnek és hermafroditának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!