Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek gáz a pushup melltartó?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról ,hogy sok lány nem csak a "logó" mellek tartását akarja bebiztosítani ,hanem a kis mellű lányok ezáltal is probálnak érvényesülni?!2014. ápr. 13. 16:19
3/32 anonim válasza:
Szerintem kiábrándító. Hazug dolog. Ez olyan, mintha valaki előtt elhúzod a mézesmadzagot, aztán jön a pofára esés.
5/32 anonim válasza:
Vagy a chipses zacsko. kibontod es felig ures
6/32 anonim válasza:
"Szerintem kiábrándító. Hazug dolog. Ez olyan, mintha valaki előtt elhúzod a mézesmadzagot, aztán jön a pofára esés."
OK. Akkor kérem szépen azon boltok listáját, ahol jó szabású, normálisan kinéző, push-up nélküli melltartókat lehet kapni elfogadható áron!
7/32 anonim válasza:
3. vagyok.
Ezt nőneműként írtam. Ez így nem fair. Te sem repesnél az örömtől, ha a fiúkák teletömködnék a nacijukat uborkával.
8/32 anonim válasza:
#6 Ember. Nekem a legtöbb push-up melltartómból ki lehet szedni a cuccost.
9/32 A kérdező kommentje:
Jogosak a kommentek:D de szerintem a mai fiúk elvárásaival hogy a nagy mell a jó meg ,hogy sok lány beoltanak azzal hogy lapos.... nem igazán értem mit várnak a lányok nyílván megakarnak felelni az elvárásoknak :D
2014. ápr. 13. 16:28
10/32 anonim válasza:
Ennyi erővel a smink és a szép rucik is csalásnak számítanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!