Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek mennyire jön be, hogyha egy lány push-up melltartót hord?
Figyelt kérdés
Véleményt :)2013. máj. 9. 19:06
1/8 anonim válasza:
Tök mindegy, ha egyszer lekerül róla nem azt fogom figyelni:D
2/8 anonim válasza:
Még lányként sem értem, hogy ez mire jó...
Ha a nagy láb lesz a menő, akkor kitömöd a cipődet is?
3/8 Buborék Fejü válasza:
Neked bejönne ha egy pasinak ki lenne tömve a gatyája?
4/8 anonim válasza:
A push-up egy baromság. Amikor meg leveszi, akkor meg csalódás. Senkinek sem jó :D
5/8 anonim válasza:
Én azért nem hordok szivacsosat, mert egyszerűen rosszul érzem magamat benne. Vannak olyan melltartók amik jól néznek ki, meg tapintásra is olyanok mint egy push-up-os, viszont nincs benne szivacs.
6/8 anonim válasza:
Semennyire, visszataszító.
Arról nem is beszélve, hogy ez is egyfajta 'hazugság'.
Ne push-up-os melltartóval akarja egy lány felkelteni az érdeklődésem. :)
Lányok, vannak nektek egyéb értékeitek is, mind belsőleg, mind külsőleg! Lehet, hogy az a menő, amit a TV-ben látsz, de ha olyan leszel, akkor olyanoknak fogsz tetszeni, akik szintén ezt a mércét ütik.
Tanulság: Lányok, ha rendes 'pasit' akartok, akkor ne Push-up melltartóval éljetek :)
8/8 anonim válasza:
Engem csak az eredeti méret érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!