Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Łexiii kérdése:
Lányok hasonló helyzetben?!
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok és a barátommal 1 éve vagyunk együtt... Születésünk óta ismerjük egymást,szomszédok vagyunk és a szüleink legjobb barátok!Nagyon szeretem őt és ő is engem!Sokszor mentem át hozzá és úgy hogy csak ketten voltunk és persze sokszor beprobálkozott de mondtam neki hogy még nem akarom!Ezt mindig tiszteletben tartja..De most az őszi szünetben anyuék elmentek moziba és nála vooltam és valahogy megkívántam őt!Lefeküdtünk és nagyon jó volt de nem mertem levetkőzni teljesen...Féltem hogy mit gondol majd,persze látott már fürdöruhában de értitek:/nem vagyok se vékony se kövér inkább csak husi.viszont azota már 4-szer megtörtént és még mindig nem merem levenni a meltartomat és úgy érzem,hogy őt ez már zavarja!Lányok hasonló helyzetben?!2013. dec. 1. 22:34
1/5 anonim válasza:
Bátran vedd le.
Tutira vonzónak talál, máskülönben nem várt volna eddig, meg azóta nem történt meg volna 4x :)
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan leveheted. Hogy mit fog gondolni? Inkább örülni fog neki, hogy képes vagy felvállalni önmagad.
3/5 anonim válasza:
"és a barátommal 1 éve vagyunk együtt" itt elvesztette az érdeklődésemet a kérdés... :D
4/5 A kérdező kommentje:
Jajj istenem xd
De amúgy attól félek hogy másképp kézelt el melltartó nélkül:/
2013. dec. 1. 22:44
5/5 anonim válasza:
Minél tovább halogatod, annál kellemetlenebb lesz. Ráadásul gondolj bele, hogy neki ez hogy eshet. Nem bízol meg benne, hogy magadért szeret? Egyébként meg: a fiúk imádják a melleket. Persze mindenkinek megvan a maga ízlése, de a mell, az mell, akár kicsi, akár nagy, mindenképp szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!