Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki olyan helyzetben h reménytelenül szerelmes valakibe? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
nem, nem csak te vagy az egyetlen szerencsétlen
én beleszerettem egy nálam 10 évvel fiatalabb srácba, mikor úgy összejöttünk először az volt csak szex lesz, de részemről előjöttek a mély érzelmek, a titkos viszony azóta is tart, de beleőrülök a reménytelen szerelembe.. viszont ha találkozunk úgy örül a szívem, mert akkor engem csókol :)
Bla, bla utolsó. Ez az általánositás barmoság.
Miért ne szerethetne valaki, úgy valakit reménytelenül, ha netán ismeri is?
Ezt a logikát nem értem...
Én nem tom hogy ez remyénytelen e de leírom
jött egy ujfiú az osztályba összelyött a lagjobb barátnőmmel,deeeeeeeeee elmentünk egyszer bowlingozni barátokkal a barátok késöbb elment a barátnője nem tudott eljönni és így 2 maradtunk ott megcsokolt hagytam neki ,deeeee a barátnőm barátja nagyon szeretem ,deee nem szeretnék fájdalmat okozni neki
beszéltünk egymással hogy milegyen deeee nem jutottunk sokra szeretem és ő is engem deee megmondtam neki hogy nem teheti ezt a barátnőjéwel
REMÉNYTELEN??????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!