Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy lenne a problémám? 13/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy lenne a problémám? 13/L

Figyelt kérdés
Privátba leírom..:)

2014. ápr. 10. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
írd :)
2014. ápr. 10. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
írd
2014. ápr. 10. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ìrd :)
2014. ápr. 10. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Írd :)
2014. ápr. 10. 22:37
 5/10 ganjamanya ***** válasza:
írd
2014. ápr. 10. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
johet:)
2014. ápr. 10. 22:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Kiírom ide is..:)
2014. ápr. 10. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Nyáron elköltözünk a családommal Németországba..és nem szeretném elhagyni a barátomat,mert őt szeretem a világon a legjobban..igaz,hogy 22-én leszünk együtt 2 hónapja,de ez az idő alatt megtudtam,hogy ő az igazi,vele szeretném leélni az életemet...meg megkérdezte,hogy "mi lenne,ha odaköltöznék hozzájuk?"..és nem válaszoltam rá..mert bizonytalan voltam benne még..de a nővérem belépett a skypeomba és az én nevemben igent írt..és a barátom azt mondta,hogy nagyon jól döntettem..és elmagyarázott mindent..én meg elmondtam neki,hogy az a nővérem volt..és ő meg nem hiszi el..és most mit csináljak??
2014. ápr. 10. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy 13 évesen te csak oda költözhetsz, ahová a szüleid engedik, ők pedig nem fogják azt mondani, hogy "rendben lányom, költözz össze a pasiddal 13 évesen". Esetleg abba talán belemehetnek, hogy valaki itteni rokonodnál lakj, de arra sem látok sok esélyt. :(

Sajnálom. :(

2014. ápr. 10. 23:13
 10/10 PearlDiver ***** válasza:

Én is ki kell, hogy ábrándítsalak, ennyi idősen egyszerűen túl fiatal vagy ahhoz, hogy fel tudd mérni, ki illik hozzád egy életre, hiszen felnőttkorodig még rengeteget fogsz változni. Megértem a nagy szerelmet, én is voltam szerelmes ekkora koromban is. Az hogy most ezt mondom, nem csorbít semmit az érzelem szépségén... de gondolj bele, hány olyan házaspárról tudsz, akik 13 éves koruk óta vannak együtt? A statisztika kegyetlen dolog, de sajnos általában a valóságot mutatja.

Bocsánat, ha lelomboztalak, de ettől még tarts ki, ne hagyd azt a fiút veszni :)

24F

2014. ápr. 10. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!