Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy lenne a problémám? 13/L
Az a helyzet, hogy 13 évesen te csak oda költözhetsz, ahová a szüleid engedik, ők pedig nem fogják azt mondani, hogy "rendben lányom, költözz össze a pasiddal 13 évesen". Esetleg abba talán belemehetnek, hogy valaki itteni rokonodnál lakj, de arra sem látok sok esélyt. :(
Sajnálom. :(
Én is ki kell, hogy ábrándítsalak, ennyi idősen egyszerűen túl fiatal vagy ahhoz, hogy fel tudd mérni, ki illik hozzád egy életre, hiszen felnőttkorodig még rengeteget fogsz változni. Megértem a nagy szerelmet, én is voltam szerelmes ekkora koromban is. Az hogy most ezt mondom, nem csorbít semmit az érzelem szépségén... de gondolj bele, hány olyan házaspárról tudsz, akik 13 éves koruk óta vannak együtt? A statisztika kegyetlen dolog, de sajnos általában a valóságot mutatja.
Bocsánat, ha lelomboztalak, de ettől még tarts ki, ne hagyd azt a fiút veszni :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!