Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nagy problémám! Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagy problémám! Mi lesz így velem? Segítséget várok.

Figyelt kérdés

Sajnos elég rosszul állok a lányokkal és ez azért van mert sokan utálnak jószándékú ember vagyok ,de mindig kimondom a véleményem néha megbántom azokat is akiket nemkéne, mindenbe beleszarok, nemérdekel semmi mások véleménye se. Életem legfőbb célja a pénz,csajok,buli,pia. Ha megismerkedek egy lánnyal kb másnap megtud rólam egykét dolgot és vége. Am nem nézek ki rosszul egy 4/5.

Megszeretnék változni jó irányba csak nemtudom hogyan kezdjem el. 18/F

2010. márc. 17. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:

"Életem legfőbb célja a pénz,csajok,buli,pia"

te a haverom vagy mostantól.

2010. márc. 17. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:
ez most jólesett:D
2010. márc. 17. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:

hát kezdhetnéd azzal hogy nem mindig mondod ki a véleményed, főleg nem azoknak akiket szeretsz/kedvelsz.

szerintem.

16/L

2010. márc. 17. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem először is tagadd meg anyuci és apuci támogatását, hogy elkényeztetnek. Lehet, hogy egyke vagy? És ne legyél elszállva magadtól , és ne úgy nézz egy nőre mint egy ruhadarabra.
2010. márc. 17. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
nem mintha olyan sokkal támogatnának de ha még az a kevés is odalenne nagy bajba lennék utolsó elöttiét igyekszem megfogadni
2010. márc. 17. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:

hát köszönöm :D (:

16/L

2010. márc. 17. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
A sok "előnyös" tulajdonságod közül csak az őszinteséget őrizd meg(esetleg verődj olyanokhoz akik még nem ismernek :D)!
2010. márc. 17. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

válald önmagad!:)

SZERINTEM AMIKET FELSOROLTÁL MAGADRÓL NEM ROSSZAK!!

SÖT...

AM MEG FIATAL VAGY! ÉLVEZD KI AMIG LEHET! :D

15/L

2010. márc. 17. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát 18 évesen már azért illene egy kicsit felelősségteljesebbnek lenned és nem lesz*rni mindent, hanem elgondolkozni azon, hogy másnak talán igaza van. Akinek a buli és a pia az életcéljai között szerepel, az hogyan akar normális nővel kapcsolatot létesíteni? Mert nagy ívben kerülni szokták az ilyeneket, ne is várd, hogy ez változik, ameddig be nem látod, hogy nálad bizony nem oké minden.
2010. márc. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!