Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet meghúzni a határt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet meghúzni a határt, ha még magam sem tudom, hol van?

Figyelt kérdés

Erős személyiség vagyok, erős akarattal és makacs jellemmel. Viszont olyan férfit keresek magam mellé, akitől nyugodt szívvel elvárhatom, hogy irányítson, mert bevallom, ha erre nem képes, akkor nézhet ki akármilyen jól, akárhogy is meglehet az összhang, nem lesz belőlünk egy pár. Most van barátom, tud irányítani, domináns jellem, de még magam sem tudom, hol van az a határ, mit mondjak neki, meddig mehet el anélkül, hogy belekötnék? Papucs pasit nyilván senki se szeretne, de nekem személyiségemből adódóan problémáim vannak azzal, ha valaki meg akarja mondani mit, mikor, hogy csináljak. Hogyan tudnék rájönni erre a határra? Amikor még vonzó az, hogy uralni akar (már gondolom, a hálószobai tevékenységen kívül, a mindennapokban), és nem elnyomni? Mindenkinél más ez, de én egyszerűen nem tudom behatárolni, és szegénykémre gyakran ráförmedek, pedig valójában tényleg csak annyi kellene, hogy megmondjam, mit ne csináljon semmiképpen, és mi az, amiért még nem harapok.

Ötletek? Előre is köszönöm a segítő szándékú válaszokat, és elnézést kérek ha kusza és értelmetlen lett a leírás, de valójában még előttem sem teljesen körvonalazódott a dolog teljesen. Akarom, hogy irányítson, de vad és ellenálló vagyok, saját akaratom szerint szeretném intézni a dolgokat, ezt mégis hogy lehetne összeegyeztetni (már magamon belül)???

21/l

2014. ápr. 10. 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Összetett kérdés... Az irányításban is kellenek határok.. Pl. a barátod ne határozza meg, hogy kivel találkozhatsz, ne akarjon a facebook-fiókodat nézegetni, ne mondja, hogy "főzz mindennap!" stb. Szóval neki valahol itt határos. Az pedig jó, ha vad vagy, de ha komoly kapcsolatra gondolsz vele, akkor némely, finomabb dolgokban neked is engedned kell, különben ellentmondásos lesz az egész. De lehet rosszul értelmeztem.

Így nehéz jót írni, hogy nem vázoltál fel példákat :)

2014. ápr. 11. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!