Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy ambíció nélküli férfival együtt tudnátok
lenni?
11/19 A kérdező kommentje:
Ne az anyaiakon múljon már minden. Szeretnék tényleg olyan helyen dolgozni amit nagyon élveznék és jobban keresnék vele, de nem találok. Sajnos sok helyen inkább a papírokat nézik és nem adnak sok esélyt. Szeretnék családot alapítani, de majd csak késöbb, ezért is inkább fiatalabb nők után nézek hogy ne nagyon zavarja a mostani álapotomat és később mehet a családalapítás. Anyagi gondok miatt is keztdem bele egy MLM rendszerbe csak sajnos nagyon kevés ember hisz bennük pedig sokukat kihuzná a szarból. Ebbe volt ambiciom csak a sok ilyen buta szkeptikus ember miatt elment a kedvem ettől.
Nem, de belém az átlagtól jóval több ambíció jutott. Én egy ilyen állóvízben is jól érzi magát típusú pasit napok vagy hetek alatt kikészítenék.
2014. ápr. 14. 10:23
13/19 A kérdező kommentje:
Mivel készítenél ki? Nálam az érzelmek a legfontosabb nem az, hogy kinek milyen karrierje van! Amúgy én sok mindent szeretek az életben csinálni, olvasni, mozogni, sétálni, kirándulni, utazgatni, barátokkal elleni csak tanulni nem. Sajnos kicsi koromtól kezdve nehezen megy nehezebben, mint az átlagnak nem kifogásként mondom ezt tényleg így van! Azt nem szeretem, hogy mindenhol a papírt nézik, hogy jobb munkahelyem legyen.
Már ne is haragudj de ha valaki pl; orvos, mérnök vagy jogász annak persze hogy az ezekhez tartozó egyetemi képzése. Van amihez kell a papír.
Én keményen hajtok, nem adom fel és nem azt mondom hogy á ez nem megy hanem kihozom magamból a maximumot. Megvan a kellő magabiztosságom és elszántságom is hozzá, az amit te írsz hogy a sok buta előítéletes ember elvette a kedved meg az ambíciódat marhaság egyszerűen feladtad az első kudarcnál. Pedig kudarcok mindenkit érnek csak van aki tovább próbálkozik (és ez nem zárja ki az ésszerűséget).
Nekem egyszerűen nem szimpatikus a hozzáállásod, érzelmek fontosak persze de egy kapcsolatbana a szerelem édeskevés, türelem, belátás, kompromisszumkészség, tisztelet legalább annyi kell hozzá ha valaki könnyen feladja a dolgokat az nem kűzd egy kapcsolatért pedig gondok minden párkapcsolatba akadnak. lhet, hogy támadható a logikám és nem is ért vele mindenki egyet, de én eddig ezt tapasztalatam az életben.
2014. ápr. 14. 12:59
15/19 A kérdező kommentje:
Én ezt tudom, hogy nem csak szerelemből áll az egész, én csak arra vagyok kíváncsi, hogy 24 évesen mennyire néznétek furcsának, hogy eddig egy érettségim van és most lesz egy szakmám, már ha sikerül letennem a vizsgát, mert sajnos elég sokat bajlódok vele. Mellé nem igazán volt munkám. Elítélnétek emiatt? MLM-ről még annyit, hogy több kudarc ért benne nem egy, mert sajnos a magyar ember azt hiszi, hogy ez egy átverés egy kizsebelés pedig nem az, hanem egy nagyon jó lehetőség még élet mentő is lehet. USA-ban pl. majdnem minden második embernek van passzív jövedelme.
Nem ítéllek el emiatt, de az ambició hiány és a békében szeretnék élni típusú magatartással nem mennék bele egy kapcsolatba. Nem vagyok elégedetlen mindennel de nem tudnék emberileg vagy szakmailag egy helybe állni.
Egyébként én egy erős egyetemmel a hátam mögött mondom, hogy az egyetemre bejutni és elvégezni (az enyém elég tanulós volt) semmi a munkához képest. Sokkal több a stresz és felelősség, itt már nem az a tét hogy jönni kell-e újra vizsgázni vagy nem.
2014. ápr. 14. 14:29
17/19 A kérdező kommentje:
Jó neked! Én egyáltalán nem sírom vissza azokat az időket, amikor irodalmat és matekot kellett tanulni majd leérettségizni ezekből. Már akkor is elegem volt az egész oktatási mizériából. Szerintem, hogyha valaki elvégez egy főiskolát vagy egy egyetemet még nem lesz okosabb tőle, én nem tartom magam butának, csak írtó nehezen tanulok és én egy fősulin kivéreznék. Azért én nem hagyom magam a szarban feküdni, mert ha van diák munka azt mindig elvállalom, ha jobbat, ha rosszabbat adnak, csak jó lenne, ha nem várná el valaki azt tőlem hogy legyen sok végzettségem meg jó munkám, ami lehet hogy idővel lesz. Aztán majd elhelyezkedek rendesen és folytatom az MLM-et.
18/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna :)
2014. ápr. 28. 21:25
ettől még lehetsz normális, de szeretem azért az intelligens pasikat
2014. ápr. 28. 21:38
Kapcsolódó kérdések: