Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok egy ambíció nélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy ambíció nélküli férfival együtt tudnátok lenni?

Figyelt kérdés
Nekem nincsenek egyáltalán ambícióim nem szeretem az iskolákat az egész oktatási rendszert nem helyeslem már kicsi korom óta, egyszerűen csak békében szeretnék élni. Elég sokat szívtam már a sulikkal, eddig csak egy érettségim van, és most lesz egy szakmám, ha sikerül megszereznem. Mennyire tudnátok ezt a gyengébb tulajdonságomat tolerálni? 24/F
2014. ápr. 10. 17:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Akaratlanul is eltaposnám.
2014. ápr. 10. 17:54
 2/19 anonim ***** válasza:
Támogassa az én ambícióimat és akkor semmi probléma.
2014. ápr. 10. 17:56
 3/19 A kérdező kommentje:
Én támogatnám ebbe nem szólnék bele, sőt örülnék is neki, ha valami olyannal foglalkozik, amit boldogan csinál.
2014. ápr. 10. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:

nem.

ambíció nem csak suli lehet, hanem hogy programokat csináljatok, vagy jobb legyél valamiben. testépítés, vagy egy témáról sokat olvasni, madarakat felismerni, új dolgokat főzni.

2014. ápr. 10. 18:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha van életcélod,amiért aktívan teszel is,illetve bármi,ami leköt és érdekel,akkor nem vagy elveszett ember.Nekem ez tetszene.
2014. ápr. 10. 18:21
 6/19 anonim ***** válasza:

Ez már bennem is felmertül. Eléggé hasonlóan jártam, mint te. Bár egyébként sok minden érdekel és van is tehetségem egy két dologhoz, illetve tapasztalatom is egymástól teljesen különböző területeken. Ezért a lányok úgy általában okosnak tartanak, de nagyon pesszimista és lusta vagyok és leszarok mindent alapból. Nem vagyok túlzottan lelkesedő forma. Így nem is lenne pofám egy lánnyal összejönni (mert vannak érdeklődő lányok, de most érted...egy csalódástól kímélem meg őket, kitüntetést érdemelnék szerintem :))

Bud Spencer

2014. ápr. 10. 18:47
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van. Szeretek mindenfele elmenni sétálni, szórakozni, utazgatni nem szeretek egésznap itthon ülni, néha sportolok, és szeretek új helyekre elmenni, és olyan emberekkel összeismerkedni, akivel van több közös témánk. De nekem a tanulás és a munka egyáltalán nem az erősségem, egyiket se szeretem csinálni. Nem vágyok diplomákra meg magas beosztásra, csak nyugalmas életre. Elég rossz több embertől hallani, hogy ő neki már több diplomája van és volt már több munkája van és ezekkel dicsekszik. Remélem, ha megismerkedek egy szép lánnyal nem fog emiatt belém kötni vagy ott hagyni, mert nekem ez is a célom, hogy legyen valakim és majd később szeretnék családot is alapítani.
2014. ápr. 10. 18:50
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem. A diploma, meg magas beosztás nem fontos, de azt tudja az illető, hogy mihez akar kezdeni ezzel az 1 életével, amit kapott. Ez nekem fontos, mert apukámon láttam, hogy milyen az ellenkezője, mikor évtizedekig nem jut a családunk egyről a kettőre, csak mert benne semmihez nincs ambíció.

Szóval, szerintem, nem gond, ha nem vágysz semmire, csak hogy végigéld az életet valahogy, de nem tudom, hogy találsz-e olyan társat, aki ezt hosszútávon (10-20 év) is tolerálni tudja.

2014. ápr. 10. 19:47
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha nem arról van szó, hogy az illető férfinak büdös az hogy úgy egyáltalán dolgozzon akkor semmi gond.

A férjem is ilyen.

Van egy munkája amit szeret,

jól is csinálja,

megvan hozzá a fizikuma is,

meg az emberekhez való hozzáállása is (leszarja ha beszólnak neki, és nem veszi a lelkére)

ezzel együtt a napi mozgás is le van tudva nála

de nincsen előbbre lépési lehetősége.

Ő szereti, ez a lényeg. Nekem ezzel semmi problémám nincsen. Egyébként pl főnök soha nem akart lenni a felelősség, stressz miatt. N/28

2014. ápr. 10. 19:57
 10/19 anonim válasza:
26%

NEM!

A férjemmel pont ez a gond.

Most amíg nincs családod, addig semmi gond. Ha viszont feleséged és gyerekeid vannak, akiket el kell tartanod, akkor vagy megelégedsz egy szerény anyagi helyzettel és egy szerény élettel, ami a beosztásról szól, vagy igen is férfivá kell érned, és el kell tartanod a családodat!

A férjem kocsit akar, luxus nyaralást, gyepszőnyeget, de úgy, hogy egy átlag fizuja van, és üres zsebbel jött a kapcsolatba. Én gályázok, és a vállalkozásomból finanszírozom a cetelem hitelkártyára vett 3D TV-t, drága órát, stb...

Most szakadt el a cérnám! Próbálok kihátrálni a kapcsolatból, és egy talpraesett pasit keresek!

2014. ápr. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!