Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy ambíció nélküli férfival együtt tudnátok lenni?
nem.
ambíció nem csak suli lehet, hanem hogy programokat csináljatok, vagy jobb legyél valamiben. testépítés, vagy egy témáról sokat olvasni, madarakat felismerni, új dolgokat főzni.
Ez már bennem is felmertül. Eléggé hasonlóan jártam, mint te. Bár egyébként sok minden érdekel és van is tehetségem egy két dologhoz, illetve tapasztalatom is egymástól teljesen különböző területeken. Ezért a lányok úgy általában okosnak tartanak, de nagyon pesszimista és lusta vagyok és leszarok mindent alapból. Nem vagyok túlzottan lelkesedő forma. Így nem is lenne pofám egy lánnyal összejönni (mert vannak érdeklődő lányok, de most érted...egy csalódástól kímélem meg őket, kitüntetést érdemelnék szerintem :))
Bud Spencer
Nem. A diploma, meg magas beosztás nem fontos, de azt tudja az illető, hogy mihez akar kezdeni ezzel az 1 életével, amit kapott. Ez nekem fontos, mert apukámon láttam, hogy milyen az ellenkezője, mikor évtizedekig nem jut a családunk egyről a kettőre, csak mert benne semmihez nincs ambíció.
Szóval, szerintem, nem gond, ha nem vágysz semmire, csak hogy végigéld az életet valahogy, de nem tudom, hogy találsz-e olyan társat, aki ezt hosszútávon (10-20 év) is tolerálni tudja.
Ha nem arról van szó, hogy az illető férfinak büdös az hogy úgy egyáltalán dolgozzon akkor semmi gond.
A férjem is ilyen.
Van egy munkája amit szeret,
jól is csinálja,
megvan hozzá a fizikuma is,
meg az emberekhez való hozzáállása is (leszarja ha beszólnak neki, és nem veszi a lelkére)
ezzel együtt a napi mozgás is le van tudva nála
de nincsen előbbre lépési lehetősége.
Ő szereti, ez a lényeg. Nekem ezzel semmi problémám nincsen. Egyébként pl főnök soha nem akart lenni a felelősség, stressz miatt. N/28
NEM!
A férjemmel pont ez a gond.
Most amíg nincs családod, addig semmi gond. Ha viszont feleséged és gyerekeid vannak, akiket el kell tartanod, akkor vagy megelégedsz egy szerény anyagi helyzettel és egy szerény élettel, ami a beosztásról szól, vagy igen is férfivá kell érned, és el kell tartanod a családodat!
A férjem kocsit akar, luxus nyaralást, gyepszőnyeget, de úgy, hogy egy átlag fizuja van, és üres zsebbel jött a kapcsolatba. Én gályázok, és a vállalkozásomból finanszírozom a cetelem hitelkártyára vett 3D TV-t, drága órát, stb...
Most szakadt el a cérnám! Próbálok kihátrálni a kapcsolatból, és egy talpraesett pasit keresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!