Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselnéd el, ha a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnéd el, ha a férjed volt feleségével kéne együtt lakni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy kényszerből kellene együtt lakni mindhármatoknak huzamosabb ideig. Egyikőtöknek sincs más lehetősége, csak a híd alja. Hogy élnétek túl? Mennyire tudnátok tolerálni a kialakult helyzeteket (pl az ex fehérnemüben mutatkozna, hiszen már úgyis látta sokszor így a férjed)? Vagy esetleg még össze is barátkozhatnátok? Magadat ismerve, mi lenne a végkifejlet?

Egyik ismerősöm járt így, kb 2 évig éltek ebben a formában, már utált hazamenni, mert mindenki mindenkivel veszekedett. Miután megoldódott a lakhatás, az új feleség is elvált tőle, de elköltözni ő sem tud.

2014. ápr. 9. 22:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy nem is ebbe a kategóriába akartam tenni.
2014. ápr. 9. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
én ismerem magam, és tudom, hogy egy ideig tűrném a dolgot, de csak nehezen. viszont ha már fehérneműben mutatkozik a volt asszonyka, akkor azért elbeszélgetnék vele, hogy ne érezze magát túlságosan otthon, mert ha így folytatja, istenbizony kirakom az utcára. felnőtt ember lévén biztosan meg tudja oldani, hogy rövid időn belül eltűnjön, vagy máshol húzza meg magát, ne a volt férjével és velem, mint új feleséggel... nagyon rövid ideig, 1, max 2 hétig még eltűrném, de csak bizonyos határokon belül. azt is tényleg csak akkor, ha komolyan más lehetősége nincs.
2014. ápr. 9. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!