Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány nővel volt a párotoknak szexuális kapcsolata? Szerintetek mi számít soknak? (kort is irjatok) 20L
Nincs nagy jelentősége ennek. Van olyan lány ismerősöm is, aki ilyen kérdésre csak azt tudta mondani, hogy az alkalmi pasijainak száma "sok" volt és biztos, hogy ez a szám nem volt csekély... viszont amikor párkapcsolatban volt, ez a lány 100%-osan hűséges, kiegyensúlyozott volt, az egyik legjobb ember, akit valaha ismertem.
Sokkal lényegesebb kérdés ennél szerintem, hogy milyen hosszú kapcsolatai voltak egy embernek. Sokat elárul valakiről, hogy csak 2-3 hónapos kapcsolatai voltak, csak sokéves kapcsolata volt-e stb.
a 2 -3 hónapos kapcsolatok se jelentik azt hogy az illetővel baj van. van olyan hogy eleinte szimpatikus a másik ember, de ha jobban megismerjük utána már nem az...és rájöhet az ember hogy nem tud abban a kapcsolatban maradni.
velem ilyen 2x is történt, hogy először aranyos kedves volt a másik, aztán meg mikor kicsit együtt voltunk, és jobban megismertem, rájöttem hogy nem olyan pasi kell.....az egyik 1 a másik másfél hónapos dolog volt. de amúgy volt 1 éves kapcsolatom is, illetve most már megállapodtam véglegesen 4 éve. Szóval van az úgy, hogy az ember téved...:)ebből még semmi rosszat nem kell leszűrni.
20-on valamennyi. Addig nem számít soknak, amíg nem több, mint amennyi pasival én voltam :D
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!