Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hány nővel volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány nővel volt a párotoknak szexuális kapcsolata? Szerintetek mi számít soknak? (kort is irjatok) 20L

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 14:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
az 50-60-asnak üzenem, kamuzott! :D
2014. ápr. 16. 19:30
 22/25 anonim ***** válasza:
szerintem is.
2014. ápr. 16. 23:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Nincs nagy jelentősége ennek. Van olyan lány ismerősöm is, aki ilyen kérdésre csak azt tudta mondani, hogy az alkalmi pasijainak száma "sok" volt és biztos, hogy ez a szám nem volt csekély... viszont amikor párkapcsolatban volt, ez a lány 100%-osan hűséges, kiegyensúlyozott volt, az egyik legjobb ember, akit valaha ismertem.

Sokkal lényegesebb kérdés ennél szerintem, hogy milyen hosszú kapcsolatai voltak egy embernek. Sokat elárul valakiről, hogy csak 2-3 hónapos kapcsolatai voltak, csak sokéves kapcsolata volt-e stb.

2014. ápr. 19. 13:43
 24/25 anonim ***** válasza:
88%

a 2 -3 hónapos kapcsolatok se jelentik azt hogy az illetővel baj van. van olyan hogy eleinte szimpatikus a másik ember, de ha jobban megismerjük utána már nem az...és rájöhet az ember hogy nem tud abban a kapcsolatban maradni.

velem ilyen 2x is történt, hogy először aranyos kedves volt a másik, aztán meg mikor kicsit együtt voltunk, és jobban megismertem, rájöttem hogy nem olyan pasi kell.....az egyik 1 a másik másfél hónapos dolog volt. de amúgy volt 1 éves kapcsolatom is, illetve most már megállapodtam véglegesen 4 éve. Szóval van az úgy, hogy az ember téved...:)ebből még semmi rosszat nem kell leszűrni.

2014. ápr. 20. 19:51
 25/25 anonim ***** válasza:

20-on valamennyi. Addig nem számít soknak, amíg nem több, mint amennyi pasival én voltam :D

29N

2018. máj. 14. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!