Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hány nővel volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány nővel volt a párotoknak szexuális kapcsolata? Szerintetek mi számít soknak? (kort is irjatok) 20L

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 14:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
senki se volt előttem
2014. ápr. 10. 14:50
 12/25 anonim ***** válasza:

Nyolccal. De kiváncsi vagyok miért érdekel ez téged? :)

24/L,a párom 27F

2014. ápr. 10. 14:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Halljátok, nekem ezt sohasem jutott eszembe megkérdezni a férjemtől! 31 éves volt, mikor összejöttünk, de fogalmam sincs, előttem hány nője volt:-o Sőt, nem tudnék véleményt sem mondani arról, mennyi a sok meg a kevés. Ő múltja, ő dolga, ez semmit nem változtatna a kapcsolatunkon.
2014. ápr. 10. 15:15
 14/25 anonim ***** válasza:

Rajtam kívül senkivel. :)

én 22/L, ő 19/F

2014. ápr. 10. 15:24
 15/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok neki az első mindenben. Házasok is vagyunk már 2,5 éve.

Mikor megismerkedtünk ő már majdnem 21 éves volt. 1 hónappal az után töltötte a 21-et hogy először lefeküdtünk.

(fiatalabb nálam 3 év 5 hónappal). Erre a korra, azt mondanám 3nál többet soknak éreztem volna. Viszont nagyon örültem hogy nekem adta a szüzességét:) N/28

2014. ápr. 10. 20:54
 16/25 anonim válasza:
Az én párom 50-60-nal volt állítása szerint. Szerintem az nem olyan sok, abszolút nem zavar. A barátom 23 éves.
2014. ápr. 14. 14:57
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Melyik lány gondolja azt, hogy egy fiú teljesen öszintén megmondja, hogy hány lánnyal volt már dolga? Különben sincsen senkinek semmi köze hozzá. Viszont minnél többel volt, annál többet gyakorolt, és gyakorlat teszi a mestert. Mindezek ellenére azt az elméletet, hogy házasság elött tilos a szex elfogadom, mint magánügy; de megérteni soha nem fogom.
2014. ápr. 14. 19:44
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Melyik lány gondolja azt, hogy egy fiú teljesen öszintén megmondja, hogy hány lánnyal volt már dolga? "

Én nem gondolgatni szoktam a barátommal kapcsolatban, hanem egyszerűen TUDOM, hogy őszintén megmondta. Tudod, nem minden kapcsolatot szennyez be a mai világ manipulativitásra, hazudozásra és játszmázásra késztető mocska, léteznek még őszinte emberek.

" Különben sincsen senkinek semmi köze hozzá."

Az adott fiú dönti el, hogy kinek van köze hozzá.

"Viszont minnél többel volt, annál többet gyakorolt, és gyakorlat teszi a mestert."

Ez tipikusan a primitív emberek primitív hiedelme. Ahhoz, hogy "gyakorlat tegye a mestert", nem kell sok nővel lefeküdni.

2014. ápr. 14. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia

A férjem főiskolás korában elég sok lánnyal került szexuális kapcsolatba,volt amelyikkel csak egyszer,időnként volt barátnője is,de akkoriban egész más volt az élethelyzete,máshogy gondolkodott,most 28 éves, 3 éve vagyunk házasok,teljesen jó a kapcsolatunk,sosem gondolkoztam azon,hogy vajon kivel,meg hogyan,meg...egyszerűen nem érdekel.Teljesen mindegy,hány lánnyal volt.Mostmár engem szeret,és biztos vagyok benne,hogy sosem fog megcsalni,mert eszébe sem jut.Tőlem mindent megkap,amire vágyik.

25/N

2014. ápr. 16. 09:31
 20/25 anonim ***** válasza:
86%

"Melyik lány gondolja azt, hogy egy fiú teljesen öszintén megmondja, hogy hány lánnyal volt már dolga? Különben sincsen senkinek semmi köze hozzá. Viszont minnél többel volt, annál többet gyakorolt, és gyakorlat teszi a mestert"

1. aki normális pasival kezd, annak nem kell ezen gondolkodni, mert az a pasi meg fogja mondani hány nővel volt.

2. ha egy pasi 1 adott lánnyal akar kapcsolatot, hogy a viharba ne lenne köze hozzá... tudod ha túl sok nője volt, vagy nem tudott hosszútávon megtartani egyet se (töketlen), vagy nem is akarta, ami még rosszabb mert így képtelenség megbízni benne... mert miért pont most állna le a nőzéssel...plusz, jó tudni ha szex előtt nemi beteg szűrésre is el kell e küldeni az illetőt....mert akinek 10+ partnere volt, azt szerintem nem árt...

3. attól hogy sok emberrel fekszik le valaki, még nem lesz tapasztalt, és nem lesz jó a szexben. Az csak sok sok szexpartnert jelent, semmi többet.

Szóval érdekes elméleteid vannak. Az én férjem pl velem feküdt le egyedül, és mit ad ég? Ő volt az egyetlen férfi, aki képes nálam orgazmust elérni. Senki más. Pedig voltam jó pár pasival előtte. Szóval pl nem csak 1-2 emberről van szó, hanem 6-ról. 24 éves koromig. Mert a férjemmel azóta vagyok. Ő a 7. és egyben utolsó. Szóval nem attól függ mennyi nővel fekszik le valaki.

2014. ápr. 16. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!