Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is jártatok már így?

Figyelt kérdés

jelenlegi párommal 18 hónapja vagyok együtt, az elején elég nagy láng volt köztünk. úgy jöttünk össze, hogy szinte alig ismertük egymást, neki is volt előttem olyan, akivel járni szeretett volna, nekem is. lényeg:

párom előtt megismertem egy férfit, akivel nagyon sokáig kavartunk, 9 év volt köztünk.beleszerettem, de mikor összejöttünk a mostani párommal, próbáltam elfelejteni, hogy majd vele biztosan jobb lesz, és végleg kitörölhetem az életemből.sajnos nem így lett. mai napig mindig gondolok rá, pedig szeretem én a párom. úgy érzem, ezzel becsapom saját magamat is, és Őt is, annyira bánt a "lelkiismeret" igaz, csak 19 éves vagyok, és előttem az élet, sok férfit fogok még megismerni, de valahogy úgy érzem, Őt sohasem felejtem el, mert Ő az igazi.

lassan másfél éve annak, hogy már nem is beszélünk, kitörölt az ismerősei közül, mintha nem is élnék.

pedig mielőtt összejöttem párommal, keresett napi szinten,hívott, vagy írt. igaz, akkoriban volt barátnője...mit tehetnék, valami tanácsot tudnátok adni?

ui: kérlek titeket, ne ócsároljatok, csak egy kérdést tettem fel, nem vagyok r*banc.

köszönöm!

2014. ápr. 10. 11:04
 1/6 manó1235 ***** válasza:

"úgy érzem, ezzel becsapom saját magamat is, és Őt is, annyira bánt a "lelkiismeret" .

Igen nagyon jól érzed szval mérlegelj ha nem szeretted meg annyira a párod ez idő alatt hogy a másik pasit elfelejtsd akkor idő pocséklás mind kettőtöknek... ahogy említetted neked a másik pasi "az igazi"

ne rabold a jelenlegi párodtól az időt és ne hitegesd én ezt javaslom. Jobb lesz neki is mert nem él "hazugságban" ill neked is mert tiszta lesz a lelkiismereted.

2014. ápr. 10. 11:15
 2/6 PearlDiver ***** válasza:

Ha volt barátnője, mégis napi szinten keresett, akkor csalfa, nem érdemes érzelmeket sem vesztegetned rá.

Másfél év után tök természetes módon alábbhagy a szerelem a pároddal, ezen nem kell meglepődni - inkább tegyél bele energiát a kapcsolatodba, és kommunikáljatok sokat. A lebegés után eljött a tevékeny szeretet ideje :)

2014. ápr. 10. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha az exednél már valóban semmi esélyed nincs, akkor bele kell törődnöd. Majd az idő meggyógyít. Ha meg mégis van, és nem dúlsz fel egy kapcsolatot, akkor, a szereplőknek őszintén megalva érzéseidet, próbálkozhatsz
2014. ápr. 10. 11:20
 4/6 A kérdező kommentje:
"sajnos" :) igazatok van. csak annyi a bökkenő, hogy eszméletlen sokáig dolgozik párom, és szinte már csak aludni jár haza :( néha szeretném meglepni valami szexi ruciban, de már látom rajta, hogy inkább csak pihenne, amit meg is értek, de eléggé rámegy a párkapcsolatunkra... :(
2014. ápr. 10. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom milyen mikor az ember mindig dolgozik és alig látja a párját nálunk is ez volt. Csak ott én dolgoztam mindig. Mi amikor szabados voltam a párom mindig csinált valami programot. minden nap megbeszéltük milyen volt a napunk. Te is tervezz programokat, várd haza a kedvenc ételével. :) Nálunk bevált :)
2014. ápr. 10. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2014. ápr. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!