Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon ciki illetve nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki illetve nagyon szánalmas ha már annyira egyedül vagyok, hogy saját magammal privizek itt gyakorin?

Figyelt kérdés

sokszor szoktam csinálni.

órákon át.

21f

2014. ápr. 10. 00:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
jesszus. ennél már az is jobb, ha random emberekre írsz rá. sokkal jobb
2014. ápr. 10. 00:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kártya? Én volt, hogy sakkoztam egyedül... de mindíg én nyertem.

É, ne levelezz magaddal, ird be a gugli forditoba és az még fel is olvassa neked. Na ki a király?

2014. ápr. 10. 01:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Tényleg vannak ilyen emberek, akik ennyire ráérnek? :O Basszus hát találd fel magad, nincs hobbid? Ez nevetséges!
2014. ápr. 10. 02:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Hallottam már olyat,hogy vkinek egy képzeletbarátja van, és elmondja a dolgait neki. De,hogy magammal beszéljek..gondolom megszoktál lepődni az üzeneteken. Annyian unatkoznak itt ,,vki beszelni" miért nem írsz és olyanra? Olvass, sportolj, tanulj(nyelvet) a neten elég sok játék. van.
2014. ápr. 10. 05:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Irigyellek,hogy ennyi szabadidőd van.
2014. ápr. 10. 06:25
 16/19 kolosszus22 ***** válasza:
Ügyes trükk, most majd biztos kapsz egy-két privit.
2014. ápr. 10. 08:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Erről ez jutott eszembe: [link] :D
2014. ápr. 20. 16:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Mekkora kamu.Ilyen balfassz nincs is.
2014. jún. 13. 10:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem gáz, nekem a google fordító súg szép dolgokat a fülembe :P Mármint nem mondom hogy kissé nem para, csak arra célzok, nem vagy a problémával egyedül.

21F

2014. aug. 29. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!