Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem korai ez egyes kislányoknál?

Figyelt kérdés

Több kérdést olvastam ma, és elég fiatal lányok írtak akik már elég korán szeretnének parancsolni a barátjuknak!

Sőt elvárják hogy ők legyenek az elsők és ne az anyuka.

Az anyuka ne avatkozzon bele az ő kicsi életükbe, és ne merje megkérni a fiát semmire mert a kislány úgy gondolja.

2014. ápr. 9. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Akkor nem ártana úgy leírnod a kérdésedet, hogy ez egyértelmű legyen! Baromira unom, hogy a legtöbb kérdésben utólag derülnek ki fontos infók, amiknek a tudatában másképpen válaszolna az ember. Nem vagyunk mi válaszadók gondolatolvasók, ezt tessék megérteni!

Ha ez így van, hogy 16 éves lány mondja meg a barátjának, hogy nem mehet vásárolni az anyukájával, azt nem úgy fogalmaznám, hogy korai, hanem az egy elkényeztetett p.csa. De ugyanakkor azt is el tudom képzelni, hogy anyuka tényleg ugráltatja a fiát és egy IDŐ UTÁN elege lesz a lánynak abból, hogy mondjuk minden programjuk ugrik azért, mert anyuka megint kitalált valamit.

Szóval az, hogy az éremnek két oldala van, itt is, mint mindenben helytálló!

2014. ápr. 9. 13:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Jó, akkor én is úgy fogalmazok, ... Térjünk vissza a kérdésre, ha már lesz egy minimum tizenéves gyereked, hogy tapasztalj& át sikerüljön látni az érem 2 oldalát! ;)
2014. ápr. 9. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!