Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt egy incidens, azóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt egy incidens, azóta eléggé nem érzem jól magam vele. Kicsit furcsa a kérdés?

Figyelt kérdés

Igazából nem számítok olyan válaszra ami velem értene egyet.

A kapcsolatunk nehezen jött össze, majdnem nulla bizalommal, de szerencsére ez egyre jobban pótolható volt, tegnapig.

Én azért mentem bele ebbe a kapcsolatba mert úgy érzem hogy soha nem találnék olyat mint ő, mert szerelemes vagyok.

Elvileg minden kapcsolatban vannak pikáns fotók, ami szerintem csak bizalom kérdése, na ő hát .... nem preferálja az ilyeneket.

Tény, hogy ha most leírnám hogy milyen "pikáns (18+) fotót akartam tegnap csinálni, azt gondolnátok hogy hülye vagyok, vagy nézegessem a fizetősek oldalait a neten...

Annyi a lényeg hogy nem őt akartam pucéran fotózgatni, vagyis akartam azt is, de nem csak azt.

Aztán azóta azon töröm a fejem hogy alapjaiban még mindig nem állt helyre a bizalom. Minden tökéletes álompárnak néznénk ki - sokan is mondják - szeretjük is a másikat, de ez megnehezíti a problémáinkat.

Nem arra lennék kiváncsi hogy "szakítsatok, vagy itt már nincs bizalom, stb", hanem hogy nektek mi a véleményetek erről?

2014. ápr. 8. 10:17
1 2 3 4 5
 41/50 Költőnő? ***** válasza:
Sztem az többen is leírták :(
2014. ápr. 8. 18:10
 42/50 A kérdező kommentje:

igen hogy ez nem bizalomkérdés.

azoknak csak gratulálni tudok.

na de mindegy hagyjuk ezt a kérdést mert inkább ki is szedem a figyeltek közül.

Egyre kevésbé érzem azt, hogy a gyakori a régi formáját hozza. Szerintem egyre használhatatlanabb ilyen téren, régen még kaptunk értelmes válaszokat. Nem a fikázás, trollkodás, és a "na most megmondom a magamét" volt a főszerepben.

Igazából ha jól olvastam 1 kérdés se volt válasz, félig hasznos volt kb az első 5-6. A többinek a felét kb else olvastam az első mondataik után.

2014. ápr. 8. 18:25
 43/50 A kérdező kommentje:

na most hogy lepacsiztam mindenkit pirosra vagy félig hasznosra, láttam hogy valaki azt írta hogy erőszakos vagyok,

- hol olvasott ilyet? Csak annyit kérdeztem anno, miért ne? Erre volt a válasz az amit leírtam röviden annyi hogy: "mutogatni fogod".

Kb. egyenértékű azzal mintha odamondod a párodnak hogy:

- úgyis megcsalsz.

Ha túl hosszú kérdést írok, az a baj.

Ha rövidet senki nem érti meg, és ilyeneket írogatnak hogy a tulajdonságaim:

- gyengeség

- erőszakos

- zsarolos

- tuskó

- önző

Egyébként az is hülyeség hogy félnek hogy szakítanak.

Meglehet hogy egyszer szakítunk, én erre nem látok reális esélyt, mert rengeteg mindenen már túlmentünk együtt.

De ő ismer a legjobban és tudja azt, hogy ha "normálisan" zárnánk le, nem bántanám azzal, hogy ilyeneket közzéteszek.

Az egy másik, ha ilyenek vannak a kezemben, ő meg megcsal, vagy stb. Ott se hiszem hogy megtenném, de ott már nem lennék ebben kiszámítható. És ezt pont ő tudja a legjobban, ebben már milliószor bizonyítottam neki.

2014. ápr. 8. 18:37
 44/50 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem akarod, ne értsd. A GYIK-kal nincs semmi baj, a kérdésed volt egy katyvasz. Lehet, hogy csak rosszul kommunikáltad. Végül is a vége felé egész sok mindent leírtál.

Azt írtad, nem akartál hosszú kérdést, mert nem olvassák el.

Nos, érdemes inkább arra a néhányra számítani, aki mégis elolvassa, mert érdekli. Azok értelmesebb válaszokat adnak.

Megmondom őszintén, így kommentekből már nem nagyon tudom összerakni, mit akarsz.

De az utolsó hsz-edben azt írod, ha csúnya lenne a szakítás, nem garantálnád, hogy nem élsz vissza a képekkel. Jól értettem?

Miről beszélünk akkor? Ha jól veszem ki, ő már többször megcsalt. Most meg te a bizalom jeleként fotókat kérsz.

Ti gyerekek vagytok. Érzelmileg totál éretlenek. És valami nagyon nem klappol ott, ahol ilyesmi harcok vannak két fél közt, és az egyik azon agyal, mit tesz, ha mégegyszer megcsalják.

2014. ápr. 8. 21:09
 45/50 anonim ***** válasza:

leírtad miért nem akarja :D

jogosan nem bízik benned. ez egy nyomorék kapcsolat

2014. ápr. 8. 21:48
 46/50 anonim ***** válasza:

és zsarolod, és gyenge vagy

ezért maradtál vele

2014. ápr. 8. 21:48
 47/50 A kérdező kommentje:

utolsó te jó hülye vagy :D

mikor zsaroltam?

Soha.

felvetettem neki ezt a problémát?

nem.

Veszekedtem vele?

nem.

hatással volt valamire is a kapcsolatunkban?

nem.

2014. ápr. 9. 12:10
 48/50 A kérdező kommentje:

21:09:

itt azt írtam hogyha úgy szakítanánk hogy mondjuk 1 éve már valaki mással is összefekszik stb. akkor gondolkodnék el, de mint írtam magamat ismerve akkor se élnék vele vissza.

Itt mindenki kiforgatja a szavaimat?

2014. ápr. 9. 12:12
 49/50 anonim ***** válasza:
Nem forgatom ki a szavaidat. Azt írtad, nem garantálnád, hogy nem adnád ki a képeket, most meg leírtad mégegyszer, hogy elgondolkodnál rajta. Hol van itt a kiforgatás?
2014. ápr. 9. 15:52
 50/50 anonim ***** válasza:
legalább magaddal légy őszinte!
2014. ápr. 9. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!