Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt egy incidens, azóta eléggé nem érzem jól magam vele. Kicsit furcsa a kérdés?
Igazából nem számítok olyan válaszra ami velem értene egyet.
A kapcsolatunk nehezen jött össze, majdnem nulla bizalommal, de szerencsére ez egyre jobban pótolható volt, tegnapig.
Én azért mentem bele ebbe a kapcsolatba mert úgy érzem hogy soha nem találnék olyat mint ő, mert szerelemes vagyok.
Elvileg minden kapcsolatban vannak pikáns fotók, ami szerintem csak bizalom kérdése, na ő hát .... nem preferálja az ilyeneket.
Tény, hogy ha most leírnám hogy milyen "pikáns (18+) fotót akartam tegnap csinálni, azt gondolnátok hogy hülye vagyok, vagy nézegessem a fizetősek oldalait a neten...
Annyi a lényeg hogy nem őt akartam pucéran fotózgatni, vagyis akartam azt is, de nem csak azt.
Aztán azóta azon töröm a fejem hogy alapjaiban még mindig nem állt helyre a bizalom. Minden tökéletes álompárnak néznénk ki - sokan is mondják - szeretjük is a másikat, de ez megnehezíti a problémáinkat.
Nem arra lennék kiváncsi hogy "szakítsatok, vagy itt már nincs bizalom, stb", hanem hogy nektek mi a véleményetek erről?
baromság telefonon hagyni, én csak gépre akartam menteni. Eleve eszembe nem jutna szervízbe vinni a képekkel. Annyira amatőr nem vagyok.
Bevállalós, azzal nincs gond, elsőnek attól féltem hogy azt mondja hogy megalázó. Ez megint egy másik téma - ne menjünk bele - szerencsére nem ezt mondta.
Hanem szimplán azt hiszi, a kép tartalma miatt, hogy mutogatásra kellene, mert elvégre "másra nem jó".
De akik még mindig a bizalmat kérdőjelezik meg hogy érzelmi zsarolás, nem ő ad rá okot?
"Úgyis mutogatnád" felirattal?
a jó kapcsolat alapja, hogy vigyázol a párodra. az intim fotó kikerülhet gépről javítás közben is. ilyet nem készít okos és rendes ember!
30+F
utolsó. Szóval te azt gondolod hogy bárki betörne a házamba?
Hát igen ebben az esetben nem lenne védve - nagyokos.
Köszönöm az értelmes és már témáról átterelendő válaszokat. Szerintetek is sós volt a pogácsa?
Kérdező, nevetséges ahogyan nem vagy képes a másik nézőpontjába belehelyezni magad.
Te csodálkozol azon, hogy valakiben meginog a bizalom olyan kijelentések után, amiket itt tettél? Akármilyen szerelmes lennék, bennem is kétségeket ébresztene, ha valaki bizalmi kérdést csinálna a pár fotóból, és erőszakosan noszogatna velük. Valami olyasmivel, amire te alapból nem vagy nyitott. Senkivel a büdös életben, sajnos vele se.
Érted. Számonkéred rajta a bizalom vélt megroppanását, miközben nagy mértékben te idézed elő ezzel az erőszakossággal.
Ahogy leírták előttem: a lány nem az a fajta, akinél ez oké. Ez nem bizalom kérdése, van, akinek akármilyen partnere van, akkor sem megy bele, mert nem élvezi, nem akarja, nem tudja, fél, zavarja. É te erre akarod ráerőltetni.
Ha véletlenül belemegy, akkor éljen ezekkel tovább, hogy te ráerőltetted valamire, amitől félt, vonakodott, és ami csak neked volt jó. Ennyi erővel meg is erőszakolhatnád. Mit nem lehet elfogadni abban, hogy valakinek ez nem fér bele? Hogy nem az a típusú lány? Változzon meg miattad feltétel nélkül? Mert te ki vagy? A messiás? Te mit adtál fel érte eddig?
Nem nekem kell ezeket megmondanod, hanem magadnak.
A kapcsolat nem arról szól, hogy gondolkodás nélkül parancsra mindent megteszel a másiknak. Ő is egy ember, elvekkel, érzésekkel, ellenérzésekkel.
na hát igen, ezért is nem ismersz.
én pl. a te írásodból 2 dologra tippelek:
- rosszlányokon futtatod magad ha nő vagy
- ha meg fiú akkor meleg
és azt hiszem le lehet állni a sértegetésekről mikor ő tette fel azt a kérdést amiben JOGOSAN kiakadhatok.
És igen bocs hogy nem meséltem el azt a 86543236 egyéb sztorit, ahol már kompromisszumokat kötöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!