Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt egy incidens, azóta eléggé nem érzem jól magam vele. Kicsit furcsa a kérdés?
Igazából nem számítok olyan válaszra ami velem értene egyet.
A kapcsolatunk nehezen jött össze, majdnem nulla bizalommal, de szerencsére ez egyre jobban pótolható volt, tegnapig.
Én azért mentem bele ebbe a kapcsolatba mert úgy érzem hogy soha nem találnék olyat mint ő, mert szerelemes vagyok.
Elvileg minden kapcsolatban vannak pikáns fotók, ami szerintem csak bizalom kérdése, na ő hát .... nem preferálja az ilyeneket.
Tény, hogy ha most leírnám hogy milyen "pikáns (18+) fotót akartam tegnap csinálni, azt gondolnátok hogy hülye vagyok, vagy nézegessem a fizetősek oldalait a neten...
Annyi a lényeg hogy nem őt akartam pucéran fotózgatni, vagyis akartam azt is, de nem csak azt.
Aztán azóta azon töröm a fejem hogy alapjaiban még mindig nem állt helyre a bizalom. Minden tökéletes álompárnak néznénk ki - sokan is mondják - szeretjük is a másikat, de ez megnehezíti a problémáinkat.
Nem arra lennék kiváncsi hogy "szakítsatok, vagy itt már nincs bizalom, stb", hanem hogy nektek mi a véleményetek erről?
Időpont ma 10:49
ment az előbbi reakcióm.
Én írtam a laptopszervizes dolgot.
Nem arról van szó, hogy bedobod a szervizbe rajta képekkel. Az a csaj, akinek a képeit leszippantották, az se így csinálta. Lefeküdt a gépe, be se kapcsolt. Kénytelen volt elvinni úgy. :)
Nem a gép a lényeg, hanem hogy a bizalom sokrétű dolog.
Én például nem bíznék egy olyan emberben, aki érzelmileg zsarol holmi fotók miatt és olyanra akar rávenni, amit nem akarok.
100% hetero vagyok, nekem hiába dumálsz! rendes férfi nem teszi ki kockázatnak a barátnőjét
30+F
6 évet az életemből
2 évet depresszióban
és több hetet korházban
ezeket adtam fel érte eddig. (kapcsolatunk előtt)
Ezek persze semmik sem.
Akkor leírom értelmesen a reakcióit:
- Nem kértem számon, nyeltem egyet, nem ér annyit ez hogy ott veszekedjünk.
- Ő tett a bizalomra megkérdőjelezhető okot, hogy feltételezte hogy mutogatnám.
- Nem vette furcsán, inkább röhögött, független hogy nem akarta.
- Nem zárkózott, nem fél, csupán nem érti minek nekem egy ilyen kép.
Ha 10 oldalas regényt írnák a fele válasz nem jött volna - mert értenétek, de ez a Gyakori itt rövid részletekre mennek a válaszok. Ezért irtam rövid sztorit ne kelljen sokat olvasni.
Nézd. Én férjnél vagyok 9 éve. A férjem a legjobb ember, akit ismerek, maximálisan megbízom benne, és a "maximális" szó nem is fejezi ki eléggé, mennyire.
Mégse engedném, hogy lefotózzon. Miért nem? Nem gondolnám, hogy kiteszi valahová, ezer százalék, hogy nem. De én akkor sem akarnám. Miért? Mert nem akarom, hogy létezzen olyan kép, amin anyaszült meztelenül pucsítok. Sehol ne legyen ilyen kép, a fiókunk mélyén sem. Mert nem. Nem érezném úgy jól magam. Ennél többet nem tudok mondani.
Mások összetennék a kezüket egy olyan nőért, aki nem akarja a p**cijával kitapétázni a falat, meg a netet, te meg ezt várod el valakitől, aki nem nyitott erre. Attól, hogy nem adott részletekbe menő magyarázatot, még ez lehet a háttérben. Létezik egy olyan dolog, hogy szemérem. Meg erkölcs. Lehet, hogy neki ezek fontosak. Mit gondolsz?
6 évet az életemből
2 évet depresszióban
és több hetet korházban
- ezekről nem ő tehet. gyenge vagy
Tudod hányan vannak akiket a látszólag megbízható, egykor szeretett exe ilyen "műalkotásokkal" próbál zsarolni?
Itt is olvashatsz ilyen kérdéseket.
Szal bizalom ide vagy oda; semmi garancia nincs arra, h egy kapcsolat örökké fog tartani. S sajnos olyat is láttunk már, h egy szakítás nagyon ki tudja forgatni önmagából az embert. Ez az egyik része. A másik pedig h van, akinek az ilyesmi alapból nem jön be. Nem egyformák az emberek.
megint olvastam a válaszokat és pl. van amit a 3. sornál abbahagyok és nem olvasom tovább...
megint nem olvassátok el amit lejjebb írtam.
NEM MERÜLT FEL HGY ELVESZIK A KÉP ÉS NEM IS ZAVARJA.
Így talán látjátok.
AZT MONDTA HOGY MUTOGATNÁM MÁSNAK.
Ti vagy gyengelátásúak vagytok, vagy egyszerűen nem tudjátok felfogni amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!