Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt egy incidens, azóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt egy incidens, azóta eléggé nem érzem jól magam vele. Kicsit furcsa a kérdés?

Figyelt kérdés

Igazából nem számítok olyan válaszra ami velem értene egyet.

A kapcsolatunk nehezen jött össze, majdnem nulla bizalommal, de szerencsére ez egyre jobban pótolható volt, tegnapig.

Én azért mentem bele ebbe a kapcsolatba mert úgy érzem hogy soha nem találnék olyat mint ő, mert szerelemes vagyok.

Elvileg minden kapcsolatban vannak pikáns fotók, ami szerintem csak bizalom kérdése, na ő hát .... nem preferálja az ilyeneket.

Tény, hogy ha most leírnám hogy milyen "pikáns (18+) fotót akartam tegnap csinálni, azt gondolnátok hogy hülye vagyok, vagy nézegessem a fizetősek oldalait a neten...

Annyi a lényeg hogy nem őt akartam pucéran fotózgatni, vagyis akartam azt is, de nem csak azt.

Aztán azóta azon töröm a fejem hogy alapjaiban még mindig nem állt helyre a bizalom. Minden tökéletes álompárnak néznénk ki - sokan is mondják - szeretjük is a másikat, de ez megnehezíti a problémáinkat.

Nem arra lennék kiváncsi hogy "szakítsatok, vagy itt már nincs bizalom, stb", hanem hogy nektek mi a véleményetek erről?

2014. ápr. 8. 10:17
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Időpont ma 11:01

Inkább csöndbemaradtál volna, vagy születtél volna némának.

Megint egy olyan válasz, aminek nem ismered a háttértörténetét.

Én erős voltam, ezt már mindenki beismerte, ezért is vagyunk együtt. :)

2014. ápr. 8. 11:58
 32/50 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki nem érti, persze hogy felmerül benne hogy mutogatnád. Minek akar valaki képet erről mikor ott van neked életnagyságban, és igen vissza tudsz élni vele. Ez nem bizalom kérdése, csak van egy kis sütnivalója. Mindenki átgondolná..
2014. ápr. 8. 12:07
 33/50 anonim ***** válasza:

Kérdező. Értjük. Ha abbahagyod az olvasást a 3. sornál, akkor honnan tudod, hogy nem értjük?

Értjük. Ha mondta is, hogy mutogatná, a hsz-einkben leírtak akkor is játszanak.

Szintén lehet, hogy az erőszakosságodat nem tudja hova tenni, vagy ezzel terel, mert nem akar belemenni mélyebb magyarázatba. Mivel itt sem hallgattad meg ezeket az érveket, sőt nem is reagáltál rájuk, valószínűleg élőben sem tennéd.

Szóval? Válaszolsz? mi újság azzal a dologgal, hogy a barátnőd is egy személy, akinek lehetnek ellenérzései, szemérmre, és joga van nem szerepelni tárogatós képeken? Joga van nemet mondani. Ez nem bizalmatlanság, ezt is számtalanszor leírta már itt neked mindenki.

Elsősorban nem egy ilyen oldalon kéne kiteregetned a dolgot, hanem rendesen megkérdezhetnéd, tényleg ez a probléma, vagy más áll a háttérben. Tudod, ő egy értelmes ember, több mint valószínű, hogy válaszolna a kérdésedre.

2014. ápr. 8. 12:09
 34/50 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ne haragudj, egy idő után én is gyanút fognék, ha így nyaggatnának és zsarolnának. Mármint eszembe jutna, hogy ennek nem egyszerűen a móka a célja, valaki nem vádaskodik így, ha csak saját használatú képekről lenne szó. Persze ettől még jobban begubózik mindenki.

Ja, jut eszembe a zsarolásra se mondtál semmit.

Ha nincs oka zsarolástól és egyébtől tartani, akkor beszélj vele.

2014. ápr. 8. 12:12
 35/50 anonim ***** válasza:

Na ja igen kérdező, mert te annyira fas*agyerek vagy. Idejössz és a háta mögött vadidegenekkel elemezgeted a dolgait. Beállítva őt mindenféle bizalmatlan rüfkének. Most komolyan: épp a háta mögött beszéled kifelé. neki talán bíznia kellene ezek után benned?

Kettős mércéd van, látod-e?

Semmilyen észérv nem hatott rád, pedig elég sok normális, érett választ kaptál.

Az egyetlen jó dolog, amit tehetsz, hogy nem erőlteted a kapcsolatod a csajjal. Sajnálom szegényt.

Persze, hogy senki nem áll melléd: olyat vársz el valakitől bizalomra hivatkozva, amit mindenkinek isten adta joga visszautasítani.

Keress egy csajt, aki ebben benne van, aztán izgulj azon esténként, vajon a nagy bizalmas természetét kivel osztja még meg rajtad kívül.

Tényleg te döntöd el mit akarsz, de nem erőltethetsz rá semmit senkire. Tudod a kapcsolat addig kapcsolat, amíg olyanokat tesztek, ami mindkettőtöknek jó.

Ez ettől a pillanattól nem kapcsolat. Te vagy az, aki elvesztette a bizalmát a csajban, nem ő benned. Csak ezt se látod át.

Hagyd el, jobb lesz az úgy.

2014. ápr. 8. 12:20
 36/50 A kérdező kommentje:

Azokat nem olvastam akik úgy kezdték hogy "fél, nem az a tipus stb." meg hogy nehogy csináljak képet mert kikerül.

Na meg azokat nem olvasom mint az utolsó, csak addig olvastam amíg cenzúra van.

Az a résszel van gondom, hogy feltételez rólam olyat, amit nem kéne. És ez az oka annak amiért nem akarja.

Mellesleg, én bocsátottam meg neki, mert ő játszotta el az én bizalmamat (nem kicsit).

Egyébként meg nem értem miért vagytok ennyire önzők. Teljesen beleképzelitek és olyan dolgokat állítotok amin néha csak nevetek.

- Nem fogunk szakítani

- Nem fogunk ezen veszekedni

Csupán egy nehéz legó összerakásakor elgondolkozok hogy talán nem jól raktam össze ezután.

Ez kb. teljesen az a szituáció mikor valakit megcsalnak.

Megbocsátod, de ha jeleket látsz, máris elgondolkozol, míg sokadszor rá nem jösz arra hogy te képzelted be.

A 3.4. ilyen félrelépéses félreértés után jösz rá, hogy tényleg megbízhatsz benne.

Nem tudom minek ez a sok felesleges komment.

Én egy olyan kérdést írtam le, amire egyszerű válaszolni, aki rögtön csúnya szavakat képeket akar leírni rólam, az elbaxta mert én azt 100x hogy nem olvasom el, erre megvan a jogom nem?

Meg akinek látszik a válaszából hogy nem arra válaszol mint amit kérdeztem.

Milyen volt a húsleves?

Nekem is izlett a krumplistészta.

Ennyi volt az összhang némelyik kommentezővel.

2014. ápr. 8. 12:29
 37/50 anonim ***** válasza:
mi nem lehetünk önzőek. ezt csak egy ostoba állíthatja. mivel nem a mi barátnőnk :D
2014. ápr. 8. 12:33
 38/50 anonim ***** válasza:

Annyi az összhang a kommentelőkkel, igen. Mivel nem reagáltál semmire. Most pl csomó dolgot leírtál, amit eddig nem, ez alapján már jobbakat lehetne mondani, kicsit pontosabbakat, de most már mindenki ráunt a nyavalygásra, ez van.

Tudod, ha kérdezel valamit itt, akkor ha reagálsz a válaszokra, könnyebb segíteni, tanácsot adni.

Mindenki arra válaszolt, amit kérdeztél, csak próbálják neked más szögből megmutatni a dolgot. Nem vagy vevő rá.

Hát ezek után nem tudom, mi segítene. Hátbaveregetés?

2014. ápr. 8. 12:45
 39/50 Költőnő? ***** válasza:

"nem fogunk szakítani"

Ez a legszebb.

Neked minden bizonnyal kristálygömböd van.

Jövő heti lottószámokat nem mondanád meg?:)

2014. ápr. 8. 17:47
 40/50 A kérdező kommentje:

Költőnő nincs kristálygömböm csupán kiforgatod a szavaim.

EZ a kérdés nem azért lett kiírva hogy "hopp igazad van" aztán akkor szakítok vele.

Csak arra voltam kiváncsi, hogy ki hogy viselne egy ilyen bizalmi megingást éppen azután hogy tudtunk bizalmat tenni ebbe a kapcsolatba.

2014. ápr. 8. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!