Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez nem esne rosszul? Ti megharagudnátok ezért a párotokra?
Kint van külföldön kirándulni a csoporttáraival egy hétig.
Már péntek este elment, azóta alig váltottunk pár szót.
Oké,nem hív fel,mert sajnálja a pénzt, viszont a szállodában van WiFi, de még akkor sem beszélünk ha lenne rá lehetőség. Pl mind a két este fent voltam,ő is miután beértek, leírta,hogy mit csinált az nap, majd azt írta,hogy most megy társasozni és lerázott.Az egész beszélgetés nem tartott tovább két percnél.Most szintúgy máshova ment.Értem én,hogy nagyon elvan ott, azért ment,hogy jól érezze magát, de hogy lehet,hogy 5 percet nem szán arra,hogy velem beszéljen?
Hogy viszonyuljak hozzá, mert nagyon rosszul esik?Ha kérdem,hogy már megy is?Küld egy szomorú smile-t és 'szia'
Haragszom is rá emiatt,de nem tudom hogy kezeljem.Szerintetek?
Hát nem tudom...nem vagyok féltékeny, bízom benne,hogy nem csal meg. Inkább az van a háttérben, hogy úgy érzem már engem teljesen elfelejt és háttérbe szorulok és minden fontosabb már neki mint én.Igen persze azért ment,hogy jól érezze magát és mindent kipróbáljon,de hogy 10 perce ne legyen rám amikor visszaért a szállodába...:(
Akkor az úgy jó ötlet lenne,ha most ezzel kapcsolatban nem mondok semmit, csak majd nemsokára mikor én utazom el,ugyanezt fogom csinálni vele,és akkor esetleg leesik neki,hogy nekem milyen rossz most?
egyáltalán nem.
Miért beteges az,hogy jól esne ha 10 percet beszélne velem is egy nap legalább, ha már nem is találkozunk?Ráadásul alig tudunk amúgy is együtt lenni.
Én örülök annak,hogy jól érzi magát ott, miért várnám el,hogy rajtam kívül ne legyen saját élete más elfoglaltságokkal?Nekem is van, sosem lógok a nyakán,mégis tudok rá naponta legalább 10 percet szánni.
Nem minden második héten utazik külföldre, viszont egész nyáron,sőt sulikezdéskor is ott van nagyszülei miatt.(persze nem kirándulni)
Nem tudom miért, nekem jobb lenne ha beszélnénk,de ezek szerint csak túl ragaszkodó vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!