Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja? Történt-e már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja? Történt-e már veletek ilyen? Van-e megoldás erre? (L/23)

Figyelt kérdés

Közel másfél éve vagyunk együtt barátommal. (F/21)

Hétvégente elszoktunk menni szórakozni.

De ezek a szórakozások lassan mindig úgy végződnek hogy veszekedünk. De csak akkor ha iszik nagyobb mennyiséget.

Az előző eset az volt hogy táncoltam neki az asztaltól nem messze, ahol ültünk. jeleztem neki hogy jöjjön,de ő ült tovább és mérgesen nézett rám és mondta hogy üljek le. Meg hogy ne táncoljak, mert nem akarja hogy megnézzenek a férfiak. Majd többszöri kérésre és haverom is kérlelte hogy jöjjön oda, méltóztatott felállni és odalépett hozzám és azt mondta hogy akarok táncolni neki akkor azt csak otthon tegyem meg, mert nem szereti hogy ha engem megnéznek mások.

így leültem, aztán kikísértem egy haveromat cigizni és kint beszélgettünk, aztán amikor visszamentünk, akkor abba kötött bele, hogy sokáig voltunk kint, meg hogy mit csináltunk ennyi ideig? mondtam neki hogy beszélgettünk, csak. aztán elkezdett velem veszekedni. Mivel meguntam hogy veszekedik velem, felálltam és kimentem a szórakozó helyről és hazasétáltam, utánam jöttek és veszekedett velem továbbra is. Minden apróságba belekötött ami hozzám kapcsolatos. abba is hogy miért sminkelem magam, mert szerinte smink nélkül is szép vagyok. Szeretem őt.De ezt én már nem értem.

2014. ápr. 7. 12:40
1 2
 11/13 WheneverYouWant ***** válasza:
Menekülj amég lehet az ilyen hülye természetű emberektől. Meg fiatalabb is tőled. Nehogymár teljesen ő parancsoljon neked. Gondokat problémákat meg lehet érteni. Meg lehet beszélni. De aki minden hülyeségbe beleköt meg nem lehet neki visszaszólni mert mégjobban bepörög attól menekülni kell minnél hamarabb. Később 1000xesen megbánhatod.
2014. ápr. 7. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem magyarázd el neki, hogy avval, hogy féltékenykedik és el akar téged zárni a külvilágtól, csak maga alatt vágja a fát. Ha nem érti meg, akkor keress olyat, aki értékel, és elfogad olyannak, amilyen vagy.

26F

2014. ápr. 7. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Sztem tipikus önbizalomhiányos a pasid...és még gyerekes is :-/ beszélj vele, hogy nem kell ennyire féltenie téged, hiszen szereted őt.
2014. ápr. 7. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!