Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott a kapcsolatunk. Mi lenne a legjobb megoldás?
Lassan egy éve együtt vagyok a párommal. Az elején minden jó volt, sokat voltunk együtt, mentünk ide-oda. 2 hónapja ez teljesen megváltozott. Alig találkozunk, nem megyünk sehova csak fekszünk egymás mellett az ágyon, néha még csak nem is beszélgetünk. Úgy érzem, hogy kezdek belőle kiszeretni. Tudom hogy ő szeret, mert sokszor mondja, de nekem ez nem kapcsolat. Egyre nyilvánvalóbb az is, hogy teljesen más beállítottságúak vagyunk. Mivel dobjam fel a kapcsolatunkat? Megér még egy próbát?
21/L
Mnejetek ide-oda, keressetek párkapcsolattal foglalkozó előadásokat, olyan kulturális programokat, amiket eddig nem, nézzetek gondolatébresztő filmeket, amikről tudtok beszélgetni. Mindenképp adjatok még esélyt egymásnak, csak akkor menjetek szét, ha próbálkoztatok, de sokadszorra sem javult a helyzet.
24/F
Őszintén már előbb is rájöhettetek volna, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Ha egy kapcsolat csak akkor működik ha mindig mentek ide-oda és nyugton egymás mellett szét unjátok az agyatokat az régen rossz! Akármit csináltok normális esetben akkor is élveznetek kellene egymás társaságát, gondolj bele mi lesz ha később férjhez mész és egy életet kell leélned valakivel, az élet pedig nem kirándulásból és szórakozásból áll.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!