Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak fontosabb a testvére!? Mi a megoldás? Alul kiegészítve
Ideje a legjobb barátnődet beizzítani!
Legyen az a te utánfutód! Ha karakán csaj az még jobb. Egységben a csajerő!
Legyen a barátnőd az árnyékod. Ha párod kérdezi miért kell hogy veletek legyen akkor hányavetin: hát ha már az öcséd miatt úgyis fuccs a romantikának akkor legalább hadd érezzem én is jól magam.
Nekem 3 tesóm van és soha nem választanám a páromat helyettük. Hisz a szerelem mulandó ez viszont örök kötelék.
Igaz nem túl jó a helyzetetek. De vagy találtok megoldást,hogy ne marjátok magatokat az öcsével vagy őt fogja választani.
neked semmit nem kell csinálnod (sajnos), itt csak ő léphet. és ha majd házasok lesztek, együtt éltek, lesz gyereketek is, akkor is ott él majd veletek? és mikor osztjátok a gyerkőcöknek a zsebpénzt, ő is sorba fog állni? a párodnak kellene rájönnie, hogy:
1. nem árvák, vannak szülei, nem az ő feladata eltartani a testvérét
2. a tesvére 22, nem 12. felnőtt ember, dolgozzon.
3. hosszú távon kivel tervezi a jövőt? veled vagy a tesóval?
4. egy kapcsolat 2 emberről szól, nem többről.
ha ezeket magától nem érzi, nem tudom, mit lehetne tenni. saját magamból tudok kiindulni, nálunk a volt barátom anyja volt ilyen. mindenhova jött velünk, mert szegényke magányos... nagyon ciki volt, hogy étterembe is eljött, egy koncertre is eljött, mikor évfordulónk volt, és a volt barátom vacsit főzött nekem, az anyja csak úgy engedte meg, hogy főzzön, ha ő is velünk ehet... végül úgy oldódott meg a helyzet, hogy az exem elköltözött az anyjától, önálló élete lett, és leszakadt róla. nem sokra rá szétmentünk amúgy más okból, de az önállóság nagyon lendített rajta.
Furcsa, én soha nem választanám ilyen helyzetben a testvéremet.
Viszont hozzáteszem, nekem nem is volt soha bensőséges kapcsolatom a testvéremmel.
20/f
Nekem két húgom van, mindkettejüket nagyon szeretem, és bármit megtennék értük, ha segítségre szorulnának, de ha nekem kéne eltartanom őket 22 éves létükre, helyettük égne a pofámról a bőr, és biztosan nem tenném ezt meg. Ráadásul van azért arany középút, az embernek nem kell vagy a párját, vagy a testvérét választania, az viszont elég szomorú, hogy a párodnak nincs igénye arra, hogy Veled legyen, kettesben legyetek stb.
Az lehet megoldás, hogy esetleg próbálsz neki utalni arra, hogy néha csak kettesben is jó lenne lenni, pl. megkérdezheted, hogy ha egyszer összeházasodtok, a nászútra is megy-e majd veletek a testvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!