Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok elfelejteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok elfelejteni a férfit, mindent megpróbáltam, hogy töröljem, elfelejtsem, mert nős, minden gondolatom körülötte forog, lehet így élni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:17
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
akinek már van gyereke, azt nézi ami a gyereknek jó, és ez így helyes.
2009. dec. 19. 21:31
 22/29 anonim ***** válasza:
A gyereknek is rosszabb, ha egy hazug/képmutató családban nevelődik fel. Akkor már jobb, ha elválnak.
2009. dec. 19. 21:34
 23/29 A kérdező kommentje:
Figyelj szerintem ő szereti a feleségét, megad neki mindent. Szereti, de nem úgy.
2009. dec. 19. 21:35
 24/29 anonim válasza:
Ugyan ilyen helyzetben vagyok mint Te..feleség, gyermek. Nem tudom mit tegyek, nem tudom elfelejteni nem megy. Tudom, hogy nem szabad, nem lehet közöttünk semmi, de borzasztóan szenvedek. Elmondani pedig nem fogom neki, nem hiszem, hogy attól, jobbra fordulnának a dolgok. Egyáltalán az a kérdés, hogy mi a jobb?
2009. dec. 20. 09:35
 25/29 anonim ***** válasza:
dettó ugyanez én is. :((( Már én sem bírom
2010. jan. 29. 18:38
 26/29 anonim ***** válasza:
elözö vagyok: szerintetek a levél megoldás? Nem hinné azt h futok utána?
2010. jan. 29. 18:39
 27/29 anonim ***** válasza:
kit érdekel, mit hisz. az a lényeg, h te megnyugodj. rajtam is van egyfajta érzelmi teher, de én el fogom mondani neki személyesen.
2010. jan. 29. 20:18
 28/29 anonim ***** válasza:
bátor ember vagy :))
2010. jan. 30. 10:44
 29/29 anonim ***** válasza:
én? én igazából gyáva vagyok, inkább becsaptam, illetve elhallgattam hónapokig az érzéseimet, minthogy azonnal elmondtam volna neki, akkor nem tartanék itt. egyik nap is már azt éreztem, h eljött az igazság órája, de kiderült, h mégsem, mert megfutamodtam. azóta már össze szedtem magam és rájöttem, h csak magammal cseszek ki, ha nem teszem azt, amit kell, illetve kellett volna.
2010. jan. 30. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!