Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok elfelejteni a férfit, mindent megpróbáltam, hogy töröljem, elfelejtsem, mert nős, minden gondolatom körülötte forog, lehet így élni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:17
11/29 anonim válasza:
még nem tettem túl magam rajta, de tudom, h ki segíthet nekem. egyszerű, másnál vígasztalódom.
engem nagyon csúnyán kihasználtak és megaláztak, és hagytam mert szerettem, mai napig is így van, de ha mással vagyok, akkor jobb és belátom, h értelmetlen, viszont ha egyedül vagyok, megőrülök.
12/29 anonim válasza:
Azért nem akarod elfelejteni, mert nem zártad le magadban. Őszintén írd le neki az összes érzelmedet egy e-mailben. Aztán úgyis lesz vmi. Ha nem válaszol túl leszel rajta. Én se bírtam elfelejteni a volt barátnőmet. Aztán azóta, hogy ezt leírtam (el is sírtam magam írás közben) sokkal jobban érzem magam és tovább tudok lépni. Egyébként nem válaszolt az emailemre semmit, de tudom, hogy elolvasta (iwiw-en írtam).
13/29 A kérdező kommentje:
Ezen én már túl vagyok, próbáltam mással úgymond vígasztalódni a szó szoros értelmében... De rá néhány nappal már eszembe sem jutott a vígasztalódás éjszakája...annyira hidegen hagy bármi és bárki rajta kívül.
2009. dec. 19. 21:09
15/29 A kérdező kommentje:
igen, nem bántott egy szóval sem.
2009. dec. 19. 21:13
16/29 anonim válasza:
hm, arra nem gondoltál, h ha mellette élnéd le az életedet, milyen lenne? úgy értem, megcsalta a feleségét veled, valószínűleg téged is megcsalna, ha arra kerülne a sor...
17/29 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem szabály, ha ő beleszeretett másba a feleségén kívül, így ha velem lenne biztos eljönne az az idő mikor rajtam is túllépne. Nagyon fiatalon nősült...
2009. dec. 19. 21:18
18/29 anonim válasza:
mondta, h szeret? sokáig voltatok együtt, mesélj már vmit, légyszi!
19/29 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy szeret, nagyon szeret. Nem sokáig voltunk együtt. De lassan két éve minden hónapban van valami, ami miatt felvesszük egymással a kapcsolatot, akár pl.egy névnap stb. Reméltem az idő majd szépen megold mindent... de nem!! nem változnak az iránta való érzelmeim és én ezt már nem bírom!!
2009. dec. 19. 21:25
20/29 anonim válasza:
de ha szeretne, akkor elválna, nem?
beszélj vele, mondd el neki, h mit élsz át, hogyan érzel, mennyire szeretnél vele lenni...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!