Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki most ünnepek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki most ünnepek elött pár nappal szakitott a barátjával/b. nőjével? És ha igen akkor milyen most?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy szakítottam vele :D Seggrészegen félresmárolt... Szánalmas :D
2009. dec. 24. 21:23
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi a jótanácsokat!!amugy a barátomnak olyan sok mindent már lenyeltem és tök ugy érzem hogy egy papucs vok és futok utána az elözö csaj irta hogy az ő pasija seggrészegen smárolt mással na ez volt az én barátom elsö ilyen huzása...ő azt mondja hogy nem feküdt le senkivel de a smárolos ügyeit azt tudom és nem egy lányról van szó

na állitolagosan most már nem csinálja..és én hülye mindig megbocsájtok,merrt visszanyalja magát!addig addig könyörög mig belemegyek hogy najó egy utolsó esély....ja csak ez már 6-7 utolsó esély...:S:S:S pff..

2009. dec. 25. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Csk h ne érezd magad egyedül, elmondom h én is már vagy 10szer megbocsájtottam neki és visszafogadtam...mit tehettem volna ha ugy könyörgött én pedig rihadtul szeret(t)em!!!

De most végleg kiadtam az utját és tök szar...asszem valahol mélyen arra vágyom,hogy ujra könyörögjön, mert meg akarok bocsájtani neki!!:((

Szeretem...

2009. dec. 26. 00:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak h ne érezd magad egyedül, elmondom h én is már vagy 10szer megbocsájtottam neki és visszafogadtam...mit tehettem volna ha ugy könyörgött én pedig rihadtul szeretem!!!

De most végleg kiadtam az utját és tök szar...asszem valahol mélyen arra vágyom,hogy ujra könyörögjön, mert meg akarok bocsájtani neki!!:((

Szeretem...

2009. dec. 26. 00:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak h ne érezd magad egyedül, elmondom h én is már vagy 10szer megbocsájtottam neki és visszafogadtam...mit tehettem volna ha ugy könyörgött én pedig rohadtul szeretem!!!

Szeretem...

2009. dec. 26. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!