Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki most ünnepek elött pár nappal szakitott a barátjával/b. nőjével? És ha igen akkor milyen most?
Én igen... De azt hiszem ez elég egyedi eset, mert én voltam a barom és amilyen gyorsan lehet vissza is csinálom az egészet.
De egyébként ha úgy érzed, hogy nem szeretnél valakivel együtt lenni, akkor ne várj vele karácsony utánig, mert ez durva becsapás... Ne ünnepeljétek a szeretetet, és hogy együtt vagytok, ha részedről ez nem igaz.
4 év után szakított velem. Megcsalt. Pedig én bíztam benne maximálisan, nagyon kifordult magából (ez volt dec7-én. ) És elég szar érzés...
22/f
Szia!
Én három év után szakítottam a párommal!Most három hete!
Semmi kedvem az ünnepekhez!
Együtt tervezgettük kinek mit veszünk,hát most egyedül vásárolgattam!:(
Rossz volt nézni a párokat!De már kezdek jobban lenni,és gondoljunk arra hogy egy új év kezdődik!
Sziasztok!KÖszönöm hogy elmeséltétek hogy mivan veletek és hogy hogyan vészelitek vagy vészeltétek át!..
A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt szeretjük egymást de én ugyérzem ugy vok vele hogy seveled se nélküled ,anyira megtud bántani egy undoritó szája van velem néha,meg megüt?!
nem az a hude durván csak egy kis pofon meg ilyenek de akkor nekem kuss van.ez nem rendszeresség csak igy mostanába idegbetegeskedik! már nem birom csak egy bajom van hogy hát nagyon szeretem.azt se tudom hogy mitévö legyek mert én egy szerencsétlen lány vagyok!huu de ideges vagyok máá
Hát figyelj!!Ha szereted ha nem , ha megüt téged azt ne türd el!! Ha nem akarsz szakitani nem kell,csak magyarázs el neki a következö alkalommal , h ez neked rossz érzés, és h ne csinálja többet..ha szeret megérti!! És az ünnepek elötti szakitásrol annyit,hogy az én fium fél éven át csalt egy másik lánnyal és pár napja derült ki...ö viszont azt állitja h vége, h jová akarja tenni és könyörög h bocsássak meg! Én se tudom, mit tegyek...Ha valaki tud tanácsot, a kérdésem fennt van! És rem segitettem neked
Szia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!