Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakmunkás férfi és diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakmunkás férfi és diplomás nő, szerintetek működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés
A nő nyelveket tanul,sok országban járt már,a férfi még nyelveket sem tud,még nem járt külföldön,a férfinak szerényebb az anyagi háttere,bár van kocsija.Sok kérdésben megegyeznek,jól kijönnek egymással,csak a háttér más,a férfi szegényebb családból származik.Működhet egy ilyen kapcsolat (most elvi alapon),vagy a nő emiatt sosem fog tudni felnézni egy ilyen pasira,és ha lesz hozzább illő,lelép?
2014. ápr. 5. 23:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%
Az a véleményem, hogy a végzettségbeli különbségek csak kifogások. Érdekelne, hogy a fentebb megszólalt hölgyek megtalálták-e már a rangjukhoz méltó társat?
2014. ápr. 6. 06:32
 12/22 Ywerd ***** válasza:
100%

Szerintem meg működhet,szimpla érettségim van,voltam már diplomás ,vezető beosztású nő párja .Leírták előttem is,hogy a férfi kisebbségi komplexusa ugyanúgy megeheti az egészet,mint a magasabb végzettégű nő egoizmusa,diplomás gőgje.

Saját tapasztalat,lehet megkövezni érte: életem során magánéleti és munkahelyi szinten sokkal több diplomás bunkóval találkoztam ,mint szakmunkás/alacsonyabb végzettségű emberrel.

Az elitista filozófia,ami a magasabb végzettségűek java részét (nem mindet!) jellemzi,alapvetően kizárja az ilyen jellegű kapcsolatot,ami azonban nem zárja ki teljesen(a saját példámat tekinte akár)...

2014. ápr. 6. 11:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak 3 szakmája van,nekem diplomám. 5 éve vagyunk együtt,jövőre lesz az esküvőnk. Nálunk működik,méghozzá baromi jól! :)

27N ÉS 33F

2014. ápr. 6. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Én is ebben a helyzetben vagyok. 3 hónapja jöttem össze egy szakmunkás pasival. Hozzáteszem, soha nem a papírok alapján ítéletem meg embereket. De egyszerűen éreztem rajta folyamatosan azt a primitív nyers stílusát velem szemben és abszolút a kisebbségi komplexusát, amivel mindig védekezik a mai napig is, h nem tehet róla, h ilyen szakmunkás családba született, h így alakult az élete, de mindenért ő dolgozott meg, stb, de azt, h hogy lell normálisan és nem lekezelően beszélni a másikkal, meg szépen udvarolni egy nőnek, ami miatt esetleg fel tudnék nézni rá, azt már nem tudja. Szóval, igen, sajnos igazuk van a hozzászólók többségének, h a túl sok konfliktus miatt nem lehet sokáig bírni. Én 3 hónap alatt sem tudtam nem az, h megszeretni, de elfogadni sem.
2015. júl. 18. 12:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem fogadod el és nem is szereted... Minek jöttél össze vele?
2015. aug. 2. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teljen buta a nő, és nem komplexusos a férfi, akkor működhet. Azért ez egy nagyon jó kérdés, mert bemutatja milyen buta diplomás emberek vannak, és a magyar felsőoktatás elképesztően rossz színvonalát.
2017. jan. 29. 15:10
 17/22 anonim ***** válasza:

# 14 Időpont 2015-07-18 12:32

"hogy lell normálisan és nem lekezelően beszélni a másikkal, meg szépen udvarolni egy nőnek,"

Lehet, hogy így akarja direkt, hiszen a nők elsöprő többségének "FÉRFI" kell, aki jól megmondja a magáét, kiáll magáért, jóféle alfahím, és tudja hogy így kell játszani a szerepet. És hát téged is megszerzett így.

2017. jan. 29. 15:32
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

Ez már régi kérdés, de nem birom ki, hogy ne szóljak hozzá.

Igen, egy-két öntelt diplomás kimutatta itt is a foga fehérjét.

Mi az hogy nincs miért felnezned a férfira mert ő kevesebbet keres mint te?

Azért kell felnezned rá mert többet keres mint te? Nem tudom a te fajtád mit képzel magáról, de gusztustalanok vagytok.

Remélem egyedül fogod leelni az életed, bár nem is csodálkoznék ha úgy lenne!

2019. febr. 17. 09:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem jött össze a kívánságod,azóta már házasok vagyunk és nagyon jól működünk együtt!
2020. júl. 22. 22:54
 20/22 anonim ***** válasza:
70%
7-es egy lotyó, mi az, hogy nem tud felnézni a Férfira?
2021. jún. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!