Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg szeret vagy csak kihasznalt?
volt egy baratom akivel 3x is osszejottunk.az utolso szakitas egy hete volt.eloszor en szakitottam vele de nagyon megbantam aztan egy honappal kesobb beszelgettunk mert addig kerultuk egymast pedig ugyan az a barati korunk is sokat ettol fuggetlenul sokat voltunk egyutt de nem beszeltunk.aztan ugye mikor sikerult vegre egy honap utan beszelni akkor elmondta hogy mar nem szeret es tovabb lepett...aztan egy ujabb honap telt el es elkezdett felem kozeledni majd beszelni akart velem hogy kezdjuk ujra mert szeret es csak hazudni akarta maganak hogy nem es most minden mas lesz en igent mondtam.aztan negy nap mulva szakitott velem...majd eltelt egy het es ujra kezdtuk..megint egy het telt el es megint szakitott...
nem tudom eldonteni mit erez sokszor bizonyitotta hogy szeret es a baratok is igy lattak...de amiket csinalt azok ez ellen vannak..
szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!