Amikor érdekből barátkozott valaki és megmondja neki az akit kihasznált, és kiakad, hogy ő nem tett ilyet, hazudik, vagy tényleg beképzeli magának?
Két ember össze veszik, az egyik tényleg kihasználta a másikat, pénzzel akarmivel, segítséggel, szívességgel.
És mikor veszekedés lesz aki kihasználó volt az teljesen előadja h ogy még ő segített a barátjának, és ilyennel gyanúsítja!
Most ezek hazudnak, vagy tényleg képesek beképzelni maguknak?
Mert olyan hitelesen adják elő, még az ember mmegsajnalja!
Kérdező, amit leírtál, azt én is nehezen tudom elfogadni, viszont egy valamit megmutatott nekem a sors: az ilyen emberek nem jutnak olyan messze az életben, mint a full beismerő és tiszta lelkű emberek.
Rengetegszer tettem fel magamban azt a kérdést, hogy miért viselkednek sokan így. Abban viszont 100% biztos lehetsz, hogy megjátssza teljesen az illető ilyenkor magát, sajnos ez az önvédelemnek az egyik formája. 50%-uk amúgy van amikor el is hiszi a saját hazugságát, de így csak saját magát rántja lefelé egyre jobban az életben és az emberek szemében is.
Szerintem, aki kihasználó volt az nem beképzeli magának ,hogy segített hanem =>segített is mert:
Amikor segítünk valakinek(kihasznált ember)akkor az jó érzés.
Vagyis a kihasználó valóban segített (is)mert így a kihasznált hasznosnak érezhette magát.(és adni jobb mint kapni/nem bokszolótól idéztem:) /
Mindíg minkettő segít egymáson,még ha a kihasználó figyelmetlenebb és önzőbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!