Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lesz? Tényleg csak kihasznált? Én szeretnék többet is tőle de vajon ő is?
Figyelt kérdés
Életemben először csókolóztam egy sráccal, nagyon tetszik, és talán én is neki, de ő most elment Franciaországba. Sokat ittam, szintén életemben először már nem éreztem jól magam, annyit. Sétáltunk meg butáskodtunk és aztán később ő csókolt meg, akkor már elég józannak éreztem magam és örültem neki, hogy megcsókol. Anyukám szerint ez nagy hiba volt, és nem így kellett volna, és egyértelműen kihasznált, és nem lesz semmi több... Remélem nincs igaza, én most még 30cmvel a föld fölött járok. Szerintetek mi lesz?2011. szept. 4. 18:38
1/19 anonim válasza:
Te egy kib@szott giliszta vagy?
2/19 anonim válasza:
hány éves vagy? egy fiu nem használ kis senkit ha megcsókolja. lehet csak szorakozni akart, és tényleg nem lesz semmi, de ez mérföldekre van a kihasználástól. mikor jön vissza? fogsz te még névtelen ismeretlenekkel is csokolozni buliban.:DD
3/19 anonim válasza:
Ha simán lemert smárolni, igen az a fajta, sajnálom, hogy így jártál.
5/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy "kib@aszott giliszta" ha a szó szoros értelmében vesszük ha nem akkor nem tudom....
16 vagyok... és szeretném elkerülni a vadidegenekkel való csókolózást.
Félek hogy igazad van de nem csak úgy lesmárolt. Tudta hogy ez nekem az első csók és előtte is utána is nagyon édes volt. Vagy ez nem jelent semmit?
Sok boldogsághormon és úgy fogod érezni mintha a levegőben járnál.
2011. szept. 4. 18:53
7/19 anonim válasza:
akkor használt volna ki igazán ha meg is fektet. lehet hogy érzett irántad valamit, lehet hogy csak szórakozni akart.. mi nem tudhatjuk, kérdezz rá te :)
14/L
8/19 A kérdező kommentje:
És Karácsonykor jön vissza.
De azt hiszem ha csak szimplán kihasznált akkor is örülök és emlékezetes marad.
Még várok véleményeket.
2011. szept. 4. 18:56
9/19 A kérdező kommentje:
Már válaszoltam. Úgy repülök hogy boldog vagyok. Gondolj jó dolgokra! Igen. Szeretném megkérdezni de ha inkább megvárnám, hogy mi lesz? Úgy értem, hogy fel hív-e? Vagy ír-e nekem fcbk-on vagy e-mailben... Mit csináljak?
2011. szept. 4. 18:59
10/19 anonim válasza:
ja azthittem hogy repülővel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!