Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
á segítség, én tudom hogy egy gerinctelen gyök vagyok, de hogy mondjam el a barátomnak hogy mással kavartam? (és ráadásul mindig ő jár a fejemben, és nagyon tetű vagyok, tudom)
alapszituáció az az hogy buli, ital, ismerkedés, csók, ottalvás
és nagyon de nagyon szégyellem magam, egyrészt mert az egyetlen embert aki szeret engem és nagyon komolyan gondolja velem, átverem :(
és még azért is egy tetű szemétláda vagyok mert azóta csak a srác jár a fejemben, és hogy nagyon nem is jöttünk be egymásnak, és teljesen más karakter mint a barátom, és mégis képes voltam ilyet tenni:(
és még csesztet is hogy nincs rendbe a kapcsolatom, és a legszörnyűbb hogy igaza van :( már nagyon hosszú ideje vagyunk együtt a barátommal, de néhány hete azt érzem hogy szabadulni akarok, pedig nagyon nagyon szeret engem. már sírok, hogy én nem azt érzem, amit ő, és képtelen lennék megbántani. ő az első szerelmem, odavan értem, de nem tudom, elmúlt ennyi idő után a szerelem, de ha én azzal állnék elé, hogy vége, azt én nem élném túl, mert megbántani nem akarom.
bár a megbántással már elkéstem, ez a megcsalás nagyon tönkre vágja az idegeimet. eddig semmit nem mondtam el neki ebből, de félek hogy egyszer igen, és én nem akarom azt a napot.
egyenlőre a titkolózást folytatom, nem ismerik egymást és közös emberek sincsenek, de aztán ki tudja. ha egyszer a fülébe jut hogy mi volt, akkor meg duplán leszek köcsög. igy egyenlőre csak én megyek tönkre, egyenlőre
lányok,srácok aki már ilyen szörnyűséget mint én, mit csinált?!
Azért ne maradj vkivel mert ő szeret....
Eléggé undorító húzás volt ez a részedről de most már mindegy.
Ha így érzed magad a kapcsolatodban, akkor szakíts.
Tudod jobban jársz, ha elmondod neki. Legyen gerinced..., főleg, hogy már nem is szereted.
Én csak a saját életemből tudok példát felhozni. A barátom már fél év után megunt, és rengeteg csajjal megcsalt (állítólag már akkor nem szeretett "úgy", holott együtt voltunk több mint éve) a hátam mögött. Első szerelem volt, minden bevettem neki " Nagyon sokat ittam, nem emlékszem semmire, de biztos nem történt semmi" és még folytathatnám egy-egy kibulizott éjszaka után, még milyen hazugsággal tömte a fejem, hogy neki jobb legyen. Mikor aztán szakított, nem is tőle tudtam meg az egészet, hanem az egyik barátjától. Még jobban fájt, és egyszerűen gyűlölőm őt. Soha nem hittem volna, hogy utálni fogom azt, akit a legjobban szerettem, de most mégis a legrosszabbakat kívánom neki. Nem azért haragszok rá mert megcsalt, azt már lesz*rom, hanem ,hogy hazudott, és elhitette velem, hogy szeret és minden rendben a kapcsolatunkkal, holott ez egyáltalán nem volt igaz. Sajnos még a mai napig eszembe jut, hisz akkora hülyét csinált belőlem, ahogyan soha senki, már komolyan tapsot is érdemelne. Gondolom te ezt, nem akarod eljátszani a barátoddal, ha egy kicsit is tiszteled, ugye?
Vagy te is csak húzni akarod az egészet, hogy aztán ha valamilyen úton-módon kiderül, megutáljon, és ha meglát undorral az arcán sétáljon el melletted?
Hát inkább ne. Valld be, hogy esélyt kaphasson mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!