Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jel volt vagy csak tetves a lány?
"Valójában fiú volt, aki igazgatta a parókáját. Sajnálom."
ahahahahg XDXD
..nem hiszem amúgy hogy mindenbe hü de nagy dolgokat kéne belelátni. Igazgatta a haját azt ennyi, nálam meg előttem ült, nem is látta hogy felszálok, kora reggel volt, max az ajtónyítást halhatta de nem nézet hátra, és kb fél percenként igazgatta a haját folyamatosan,,, RÖGTÖN TUDTAM HOGY Ő A KIÁLASZTOTT,,
igazból semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, csak azért jutott eszembe mert itt ez a kérdés, csomó lány birizgálja a haját, mert ettől csajosnak érzi magát biztos,, szóval nem kell túlkomplikálni, kb akkor.: "vajon ha mögötte száltam fel, és nem nézet hátra, attól még tükröződésbből láthatott nem? és lehet azért simogatta a haját mert szexelni akart velem??" valoszinű...
amúgy igen periférikus látás, általában (szinte mindig) reflexből felfigyelsz arra amit ott látsz, valami mozgás stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!