Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen gyök a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gyök a barátom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már pár hónapja járunk, de már most nagyon lapos a kapcsolatunk! Unalmasak a beszélgetések és az együtt töltött idők egyaránt. Szerelmes vagyok és szeretem is (ő is nagyon szeret), de nem tesz boldoggá. :(

Például itt jön most a Valentin nap... nem várok tőle extra dolgokat, csak most kivételesen megkértem rá, hogy döntsön ő róla, hogy mit csináljunk, ami romantikussá teheti a napot. A válasz ez volt, mint mindig: "Nem tudom." Valószínűleg együtt leszünk, de megint otthonülős unalmas tévénézés lesz a kanapén, majd este 11kor bealszik és le sem sz*r. Ha ÉN nem mondom meg, hogy ide vagy oda menjünk el, akkor nem megyünk sehova, tulajdonképpen unatkozunk, de ez neki megfelel. Még jó, hogy a szexet ő kezdeményezi általában.

Elegem van abból, hogy sosem kezdeményez. Nem hív el vacsorázni, nem hív el sehova, nem kapok tőle ajándékot sosem. NEM VÁROM EL, de néha-néha jól esne mondjuk egy virág vagy egy csoki. Már az is jó lenne, ha elvinne sétálni valami szép helyre! Sosem járunk el bulizni vagy lazulni kicsit hétvégén, és ez is hiányzik nekem nagyon.

Mindig én kezdeményezek. Nagyon unalmas, és már lehangoló is, hogy a kapcsolatunkban szinte én vagyok a férfi, a határozottabb jellem. Mindig én mondom meg hogy mit csináljunk. Mindig megkérdezi: "Mit szeretnél? Hová menjünk? Az lesz, amit te szeretnél drágám! Mondd meg hogy mit akarsz, és azt csináljuk!" Ezek a beszélgetések már az agyamra mennek. Aztán jön az a szöveg hogy: "De tudod, hogy csak azért szeretném ha te döntenél, mert szeretlek és azt szeretném hogy neked a legjobb legyen!" blablabla... De miért mindig én??!

Hogy tudnék változtatni rajta? Vagy szerintetek lépnem kell? :( Fiatal vagyok, nem akarok leragadni egy unalmas pasinál, de szeretem őt...

2013. febr. 7. 17:59
1 2
 1/13 A.Romanov ***** válasza:
Próbálj meg vele beszélni erről, ha nincs változás, hagyd ott... Szerintem.
2013. febr. 7. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Akár mennyire is fáj, de hagyd ott!

Nekem az előző kapcsolatom ugyan ilyen lapos volt, unalmas. Én szerettem nagyon, de vége lett.

A mostani párommal viszont csodás!

Te se kösd le magad egy "semmilyen" pasinál.

2013. febr. 7. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg ezt vele. Én voltam már pont ugyan ilyen helyzetben, nagyon beleuntam, tapasztalatom szerint az ilyen kapcsolatoknak általában vége, ahogy az enyémnek is. De az én barátom más volt neki hiába mondtam hogy ez így nem jó, ő nem volt rajta hajlandó változtatni, azért a tiéd remélem igen. Hát én mindenképpen felhoznám ezt a témát, de az is lehet hogy ő már csak ilyen. Én se várom el soha, hogy ajándékokat kapjak de néha tényleg meglephetne egy aprósággal pl.
2013. febr. 7. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:
de legalább nem mondhatod, hogy nélküled hoz döntéseket! :D és a másik jó ok meg az, h "talán" eltart?! :D De külömben meg, ha már Te vagy jampi, :D ménem parancsolsz rá, hogy "hé apukám, öltözz wazeh megyünk mulatni" :D úgy is azt csinálja amit Te akarsz és ha sokszor elcibálod partizni lehet még ő lesz egy napon a bulicsászár. :D
2013. febr. 7. 18:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert így is szereted. Miért is kellene megváltoznia?
2013. febr. 7. 18:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem tart el... külön lakásban élünk, még nem költöztünk össze. Még tervezni sem terveztük (pontosabban: tervezTEM).
2013. febr. 7. 18:10
 7/13 anonim ***** válasza:

"Szerelmes vagyok és szeretem is, de nem tesz boldoggá. :("

Ez csak nekem ellentmondás? Aki szerelmes az boldog.

2013. febr. 7. 18:12
 8/13 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom mit érzek. Kötődök hozzá nagyon, több ok miatt is. Nem tudom. Össze vagyok zavarodva. Torkomban gombóc van és most fojtogat a sírás megint. De nem akarok sírni, mert elkenődik a sminkem és mindjárt találkozunk és megkérdezi hogy: "Mi a baj? Most mit tettem már megint?" Megint összevesznénk jelentéktelen dolgokon, de csak azért, mert nem merem megosztani vele mi az igazi probléma. Neki fogalma sincs arról, hogy mi a bajom vele.

Inkább nyelek egyet és elviselem az egészet, és úgy teszek mintha boldog lennék vele. Ez van mindig. Legalább nem veszekszünk. Aztán kezdődik előröl ez a búskomor állapot nálam.

2013. febr. 7. 18:21
 9/13 A kérdező kommentje:
A "több ok" a családi helyzetemből is fakad, de ezt most nem részletezném. Kötődök hozzá, hogy érezzem hogy szeret 1 férfi.
2013. febr. 7. 18:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Te is tudod hogy ez így nem mehet tovább főleg hogy neked ez ennyire rossz, semmiféle képpen nem kellemes ilyenről beszélni, se szakítani mégha tudod ez lenne a legjobb. De beszélj vele.. Ha megtudtátok beszélni már pedig egy normális kapcsolatban meglehet akkor oké. És ha semmi változás akkor viszont szakítás, és ezt világosan mondd meg neki. Így az is kiderül hogy szeret-e annyira hogy a kedvedre tegyen
2013. febr. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!