Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Scifikeeee kérdése:
Barátom folyton nagyon nagy értékű ajándékokat ad és nem tudom viszonozni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 21:15
1/5 anonim válasza:
Ne fogadd el tőle, ha zavar! Később még lehetnek ebből problémák, ha esetleg összevesztek és majd előjön azzal mennyi mindent megadott neked.
2/5 anonim válasza:
Viszonozd neki egy finom vacsorával,tortával,együttléttel.
3/5 anonim válasza:
Az emberekbpl hiényzik a kommunikáció felvázolom :
Édesem szeretnék veled beszélni. Nagyon nagylelkü és drága ajámndékokat veszel nekem és tudod mind tetszik és nagyon aranyos tőled, de ugye tudod hogy nem a pénzedért szeretelek ? És mind ebből azt akarom kihozni hogy ez mind szép és jó de bármennyire is akarnám nem tudom ezt a sok jóü viszonozni, és ezért kérlek ne haragudj, megyegyezhetnénk abba hogy legközelebb kézzel készített ajéndékot adunk egymásnak? (AZ ISTEN SZERELMÉRE mi a francért nem lehet kommunikáélni egymással ha már jártok??? )
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Amugy utolso válaszolònak mondom, hogy lehet kommunikálni, csak nem vagyok benne biztos hogy jòl sülne el egy ilyen beszélgetés, mert a barátom nagyon visszahuzòdò tipus és nincs sok önbizalma, ezért nem szoktam semmibe beleszòlni.
2013. febr. 6. 21:30
5/5 anonim válasza:
Én is kikészültem ettől, volt egy borzasztóan gazdag párom és folyamatosan kaptam tőle a drága ajándékokat. Beszéltem vele, hogy ezzel álljon le, mert elsüllyedek, de mivel ő gazdag volt én meg szegény, így 2 teljesen más világ voltunk. Ő hozzá volt szokva a külföldi utakhoz, jó éttermekhez és bár voltunk sokszor romkocsmában meg belföldön is, ahol fizettem a saját részem, de amikor számára természetes volt a drága külföldi út, hiába szabadkoztam, hogy nem tudom kifizetni, hallani se akart erről, befizette nekem, mert az szerinte milyen már, hogy a barátnőjét nem viszi magával. Mondom, engem ez felőrölt. Nem maradtam vele emiatt, soha nem tudtam feloldódni. Ezt csak az értheti meg, aki benne van egy ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!