Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlenul irrital a baratom lakotarsa, mit csinaljak?
A baratomnak az eddigi ket lakotarsa melle bekoltozott egy harmadik is februarban. Mar a legelejen sem birtam a csajt, mert az a tipikusan tulsagosan nyitott es mindenre rakerdezos tipus, nala nem letezik a 'szemelyes dolog', mint fogalom .
Aztan egy ido utan mar nem csak az kezdett el idegesiteni, hogy engem kb levegonek neznek, ha harmasban vagyunk (betudtam annak, hogy en vagyok a zarkozott es felenk, ehhez alapbol hozza vagyok szokva), hanem az, hogy lassan tobbet tud a baratomrol, mint en magam. Meg ezzel is megbirkoztam volna, de a mai napig olyan szinten az ujja kore csavarta a baratomat a mezesmazos stilusaval, hogy o mar szinte akarmikor ugrik neki. Azt megjegyeznem, hogy a csajnak parszaz kilometerrel arrebb van baratja, raadasul szinte tuti, hogy nem jon be neki a baratom, hanem egyszeruen imadja refelktorfenyben erezni magat es nyalatni a segget (a barataim kozul tobben is ismerik, es mielott en kifejtettem volna rola a velemenyem, mar ok se birtak ezt a vattacukor stilust), nagy tarsasagban is igy viselkedik, mint a baratommal. csak a baratom meg kis naiv, aki beveszi a maszlagot, es ez idegesit engem, hogy nem lat at a rozsaszin felhon.
nem vagyok az a feltekeny fajta, foleg baratomnak nagyon sok lany baratja van, de oket messzirol leszarom, mert nem hasznaljak ki es nem flortolnek vele a jelenletemben. de egyszeruen nem akarom, hogy az legyen, hogy hulyenek legyek nezve, at legyen baszva a fejem, es megalazzanak. egyszer mar megtortent, azota bizalmatlan vagyok az emberekkel, ezert is van az, hogy nagyon nehezen nyilok meg, es a baratommal valo kapcsolatunkban is van meg koztunk egy fal, holott mar 5 honapja vagyunk egyutt.
szerintetek hogy beszeljek a baratommal ugy, hogy ne azt higgye, hogy csak feltekeny vagyok? ezert nem mertem neki eddig emliteni, mert ezt a fajta balhet nem akarom; igy a csaj gyozne...
raadasul kenytelen vagyok elviselni a baratom albijaban tartott kozos vacsik alkalmaval, vagy ha kozos programokat szervez... megse mondhatom azt, hogy en nem megyek azzal az ordas k...vaval.
na ugy latszik nem kuldte el a ket nappal ezelotti valaszom :D
szoval igen, tudom.. nem is ez a kerdes, csak attol felek, hogy a ribi mar elkezdte adagolni neki hogy tuti feltekeny vagyok, es ha belekezdek a temaba, akkor meg en leszek hulyenek beallitva.
raadasul baratom uzleti utra ment a heten, es most meg esz a fene hogy vajon azzal az ordassal mennyit smsezik meg ilyenek... es banom, hogy a veszarisagom miatt nem beszeltem vele hamarabb.
azert koszonom a valaszod ! : )
A legutolso nem jatszik, bar gondolatban nem egyszer tettem meg...
egyebent a legelejen, amikor eloszor talalkoztam vele, hihetetlenul szimpatikus volt, ezt azota lefaragta ezzel a 0-24ben a baratomon valo logasa. en orultem volna a legjobban, ha jol kijovunk, de sajnos az agyamra megy a folyamatos onfenyezo tevekenysegeivel.
mindenesetre koszonom a valaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!