Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezeljem ezt? A barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt? A barátom lakótársa szexelni akart.

Figyelt kérdés

A barátomnak van egy lakótársa,kiadja neki az egyik szobát. Egyik este elment a boltba,én addig a konyhában készítettem a vacsorát. Kijött a srác és leült,majd konkrétan megkérdezte,hogy mi lenne,ha mi szexelnénk,nem tudná meg senki. Teljesen megrökönyödtem,nem néztem volna ki a srácból,mindig rendes volt,mikor otthon volt,nem volt még ilyen. Pláne nem tűnt olyannak,aki ilyet csinálna. Szinte nem is tudtam sok mindent mondani neki,mert visszajött a barátom. Semmiképpen sem mennék bele,akármilyen jól néz ki a srác,mert szeretem a párom. Beszélnem kéne vele,mikor megint nem lesz ott a barátom? Vagy hagyjam?

Köszönöm a normális válaszokat!

2013. aug. 28. 11:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szólja a pasidnak... a többit elintézi.
2013. aug. 28. 11:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt csak végső esetben szeretném,mert félek,hogy összevesznénk,azt meg nagyon nem akarom.
2013. aug. 28. 11:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Inkább a barátodnak szólj, hogy ki akar veled kezdeni a másik. Lehet ki is rakja, és akkor majd leshet a csávó...
2013. aug. 28. 11:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem akarod hogy összevesszenek? Az jobb, hogy félreismeri?
2013. aug. 28. 11:58
 5/17 kolosszus22 ***** válasza:
Bepróbálkozott, ennyi. Gondolom mikor megkérdezte akkor nemet mondtál, ha van egy kis esze vette a lapot és többet nem hozza fel. Megy tovább az élet.
2013. aug. 28. 11:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Mért vesznétek össze? Azért mert téged zaklatnak??
2013. aug. 28. 11:59
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha rendes a fiú, akkor beszélj vele a párod nélkül, hogy te nem akarsz vele semmilyen fizikai kapcsolatot, mert a párodat szereti.

Ha elfogadja és a későbbiekben ilyen nem lesz, akkor egy gonddal kevesebb. Lehet csak dugni akart és épp ott voltál, így megkérdezte. Kérdezni szabad. Abból még semmi sincs. Nagy számok törvénye. Valaki előbb-utóbb belemegy...

8/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mondd el a barátodnak!:)
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb az őszinteség, akármilyen is a helyzet. Mondd el a barátodnak, hogy mit mondott neked a lakótársa...mert lehet később sem hagy békén és esetleg utalgat, vagy "úgy" néz rád, és visszafele is elsülhet...még a végén téged kever szarba a barátod előtt...
2013. aug. 28. 12:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Zavard el ezt a fazont.
2013. aug. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!