Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt? A barátom lakótársa szexelni akart.
A barátomnak van egy lakótársa,kiadja neki az egyik szobát. Egyik este elment a boltba,én addig a konyhában készítettem a vacsorát. Kijött a srác és leült,majd konkrétan megkérdezte,hogy mi lenne,ha mi szexelnénk,nem tudná meg senki. Teljesen megrökönyödtem,nem néztem volna ki a srácból,mindig rendes volt,mikor otthon volt,nem volt még ilyen. Pláne nem tűnt olyannak,aki ilyet csinálna. Szinte nem is tudtam sok mindent mondani neki,mert visszajött a barátom. Semmiképpen sem mennék bele,akármilyen jól néz ki a srác,mert szeretem a párom. Beszélnem kéne vele,mikor megint nem lesz ott a barátom? Vagy hagyjam?
Köszönöm a normális válaszokat!
Ha rendes a fiú, akkor beszélj vele a párod nélkül, hogy te nem akarsz vele semmilyen fizikai kapcsolatot, mert a párodat szereti.
Ha elfogadja és a későbbiekben ilyen nem lesz, akkor egy gonddal kevesebb. Lehet csak dugni akart és épp ott voltál, így megkérdezte. Kérdezni szabad. Abból még semmi sincs. Nagy számok törvénye. Valaki előbb-utóbb belemegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!