Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt? A barátom lakótársa szexelni akart.
A barátomnak van egy lakótársa,kiadja neki az egyik szobát. Egyik este elment a boltba,én addig a konyhában készítettem a vacsorát. Kijött a srác és leült,majd konkrétan megkérdezte,hogy mi lenne,ha mi szexelnénk,nem tudná meg senki. Teljesen megrökönyödtem,nem néztem volna ki a srácból,mindig rendes volt,mikor otthon volt,nem volt még ilyen. Pláne nem tűnt olyannak,aki ilyet csinálna. Szinte nem is tudtam sok mindent mondani neki,mert visszajött a barátom. Semmiképpen sem mennék bele,akármilyen jól néz ki a srác,mert szeretem a párom. Beszélnem kéne vele,mikor megint nem lesz ott a barátom? Vagy hagyjam?
Köszönöm a normális válaszokat!
EGYÉRTELMŰ!
El kell mondanod a barátodnak, hogy mi történt!
A barátodnak ezek után ki kell, hogy rakja a szobából, mert megbízhatatlan a csávó.
Még az is lehet,hogy a barátod kérte meg a srácot,hogy kérdezzen meg.Tesztel.
A helyedben mindenképpen szólnék neki.
Ezt senki nem vette észre?
"Semmiképpen sem mennék bele,akármilyen jól néz ki a srác,mert szeretem a párom. "
Akármilyen jól néz ki. Szóval azért azt csak észrevetted, hogy jóképű, tán barátodra is ráver pár kört. és az indoklás: "mert szeretem a párom".
Lehet, hogy rosszindulatú vagyok, de ha nem lenne a pasid, nem az lenne a kérdés, hogy mit tégy, hanem, hogy az ágyban vagy a konyhapulton?
De fogok röhögni, ha ez valami teszt a pasid részéről, hogy elmondod e neki, vagy, hogyan kezeled le. :D
De azért a kis ördög már ott van, mert bejön a srác. Mondogasd csak, hogy szereted a párod, lehetőleg akkor is mikor a bérlőtárs éppen benned van. ;)
16-os. Valóban rosszindulatú vagy. Neked a párod mellett (ha egyáltalán van) nem tetszik azért más is? Mert olyan nincs. A szerelem és a "tetszik valaki" teljesen más dolgok. Tudod,választ az ember. Mindig lesznek a párunk mellett szebb csajok/jobb pasik. Csak,ha szerelmes vagy,akkor nem érdekel,neked Ő a legjobb. De neked ilyen mentalitással biztos sosem lesz senkid.
Köszönöm a válaszokat,neked is kedves 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!